Geen afspraken met dokter Google meer

Geen afspraken met dokter Google meer

Even een vraag of onderwerp aan Google voorleggen? Soms maak je jezelf behoorlijk gek met de antwoorden die je krijgt!

Ken je dat, net dat kuchje, apart drinken aan de borst of hoe kan die kleine nou even iets langer doorslapen 's nachts? Allemaal onderwerpen die ik even voorleg aan dokter Google.

Rondje Google

Wat is er mis mee zou je denken? Ik weet niet of er wat mis aan is. Wel maak je jezelf helemaal gek. Een verkoudheid (inclusief hoesje) na  de vaccins werd bij mij al gauw kinkhoest na een rondje Google. En ik kan er een dagvullend programma van maken als ik ga zoeken of het nu spruw, verborgen reflux of vermoeidheid is, omdat ze zo onrustig aan de borst drinkt.

Een grote toverbal

Ik slaap er ‘s nachts niet van als ik sommige conclusies lees. En ja, als je sowieso al weinig slaap hebt dan zie je alles al snel voor een toverbal aan. Je zou het gezicht van mijn vriend moeten zien. Zo nuchter als hij is, begrijpt hij er af en toe echt niets van.

Consultatiebureau of...?

Nu beloof ik lieve lezeressen dat ik niet meer langs ga bij dokter Google. Als er wat is raadpleeg ik het consultatiebureau, onze lactatiekundige of desnoods bij hele hoge nood vraag ik of mijn vriend even Googled.

Sarah -

Sarah Glasbergen

Door

28 mei 2015

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Elke week een awesome mailtje van ons?

Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.

Alles wat je moet weten over opvoeding, kinderkamer inspiratie, toffe musthaves, momlife artikelen, tips van andere moeders en meer.