Dé allereerste echte fashionshoot

Dé allereerste echte fashionshoot

Neem een kijkje in het leven van Cindy en lees hoe haar dochtertje een echt model is tijdens haar eerste shoot!

De shoot voor Mockies was al leuk en top zoals jullie vorige week in mijn blog konden lezen & zien, maar die van Feetje was ook helemaal te gek! En natuurlijk laat ik jullie ook de resultaten zien van deze fotoshoot, gemaakt voor de Feetje zomercollectie 2015 ❤️

Haar allereerste fashionshoot

Feetje was echt mijn dochtertjes allereerste fashionshoot, muv de portretten bij fotografe Archanchella uit Breda. (Weten jullie misschien nog wel, de foto's die ik gebruikte bij het voorstellen van mijn kiddo's). We kwamen aan in de fotostudio, bedenk je je ineens dat je dit nog nooit gedaan hebt.... Best spannend hoor, want hoe gaat je kleine meisje dat doen? Vindt ze dat wel leuk, gaat ze huilen...

Op de stip

Ze mocht diverse setjes aan, ik had haar omgekleed (wat nog niet helemaal van harte ging) in de eerste mooie neon roze jurk, wauw!! We liepen de fotostudio in, met grote ogen van haar natuurlijk. Vreemde mensen, een groot wit doek mmmmhh. En ze moest uiteindelijk wel in het midden van dat doek gaan staan, stil staan he...

Snoepjes

Wat bleek: er stonden hele lekkere snoepjes op een tafel die ze natuurlijk állang gezien had. En dus wilde ze eigelijk maar 1 ding, snoep mama? Maar mama wilde haar op de stip, op het witte doek. Dilemma!

En toen?!

Ik wilde haar toch wel heel graag eerst even op de stip. Zonder een mond vol chocoladevegen, want het waren chocolaatjes haha. Ze wilde dat natuurlijk zelf niet, ze wilde een SNOEPJE. Met wat afleiding, een leuk koord van goud en kiekeboe spelen lukte het gelukkig wel. En dus ook de foto's. En mijn dochtertje mocht nu dat snoepje alsnog :-) .

Volgende sets

Er waren meerdere modelletjes aanwezig die steeds om de beurt mochten. Wij gingen een volgende leuke set aandoen. En leuk waren ze! Zin in de zomer krijg je hier zeker wel door.

Resultaat mag er zijn

Alle 3 de setjes hadden we gehad en mijn dochtertje was inmiddels ook ontdooid. Ze vond het ook allemaal leuk. Dát snoepje he! Kijk zelf maar naar de zomerse sferen, ik vind het super mooi geworden. Wij hebben genoten.

Bedankt voor het lezen van mijn blog, tot volgende week,

Cindy

Cindy Ciaz

Door

21 januari 2016

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Elke week een awesome mailtje van ons?

Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.

Alles wat je moet weten over opvoeding, kinderkamer inspiratie, toffe musthaves, momlife artikelen, tips van andere moeders en meer.