'Mockies babyshoes' fotoshoot té leuk

'Mockies babyshoes' fotoshoot té leuk

Cindy reageerde op een Facebook-oproep voor een te gekke fotoshoot. En dan is het vol spanning wachten op antwoord...

Naar aanleiding van -jawel- een Facebook-oproep 'modelletjes gezocht' had ik gereageerd. 'Mockies babyshoes' zoekt modelletjes. Na vele inzendingen van andere modelletjes kreeg ik een berichtje wat me erg blij maakte. Gefeliciteerd, je dochtertje is definitief gekozen voor de Summer Spring 2015 fotoshoot. Jippie!

Súperblij was ik hiermee!

Mijn meisje gekozen voor een geweldig merk Mockies 'handmade en echt leren babyshoes'. Uniek en mooi! De nieuwe SS15 collectie heeft hele mooie kleuren, ik zou zeggen neem eens een kijkje. Je snapt mijn blijdschap wel?! Niet? Laat ik je zo even het resultaat van de shoot zien.

De dag van de shoot

Mijn meisje had er in zin, maar mama ook. Aangekomen bij de shoot moest mijn modelletje heel even wennen aan de omgeving maar dat ging al snel over. Gezellig was het zeker weten. Ze deed het dan ook hartstikke goed, af en toe moest ze even terug op de set, daar was o.a. een erg leuke koffer waar je gewoon op mocht zitten, no problemo hoor, dat is best cool. En met een paar krentjes kom je ook een heel eind mmmmmh.

Goed, én met het gewenste resultaat

De fotoshoot ging heel goed, ze waren dan ook erg snel tevreden met het gewenste resultaat. We waren ineens al klaar. Mijn dochtertje mocht haar eigen kleertjes weer aan. Nou dat wilde ze zelf liever nog niet hoor mama. En weg gaan ook niet. Haha.

Bal

Er was nog iets waarom ze niet weg wilde, er was ook een leuk jongetje bij de fotoshoot met een bal. En die was wel heel leuk.....die bal! Bal mama, mij. Nee nee die is niet van ons meisje. Uhu!

Verliefd op mijn eigen dochtertje?!

Het resultaat kreeg ik erg snel te zien (blije ik), en wat is het mooi geworden, wauw! Ik ben verliefd op mijn eigen dochter, dat kan geloof me ;-)

Onze ervaring fotoshoot 'Mockies babyshoes'

We hebben een geweldig leuke shoot gehad met een top resultaat! Leuke mensen wederom leren kennen. Maar ook bedankt Mockies voor de leuke middag, en wij hopen dat je heel veel mooie slofjes gaat verkopen. Goooo!

Dank je wel voor het lezen van mijn blog, tot snel.

Groetjes Cindy

Cindy Ciaz

Door

17 april 2015

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Elke week een awesome mailtje van ons?

Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.

Alles wat je moet weten over opvoeding, kinderkamer inspiratie, toffe musthaves, momlife artikelen, tips van andere moeders en meer.