Carnaval 2015 mét kids

Carnaval 2015 mét kids

Carnaval! Cindy ging gezellig met het gezin naar t Kielegat, en natuurlijk allemaal leuk verkleed. FBI, watch out!

Afgelopen weekend stond in teken van Carnaval! Ben niet echt meer een carnavaller denk ik. Zeker wel geweest, komt ooit nog terug waarschijnlijk. Deze carnaval mocht onze zoon een keer met ons mee, de jongste lekker bij oma. Vindt ze hélemaal niet erg (de vriendinnen ;-) ).

T Kielegat

Zaterdagmiddag zijn we gezellig t Kielegat (centrum) ingegaan, eerst even een frietje mama. Ja natuurlijk zoon, een goed idee. Mijn zoon was al Ninja en brandweerman op school geweest. Dus vandaag ging hij als 'cowboy' met geweer en de juiste hoed. Jaja het moet allemaal kloppen bij hem, hij is nu al ijdel. Niks mis mee!

Hartstikke gezellig was t

Het was hartstikke leuk in t Kielegat, we hebben gewoon steeds buiten kunnen staan. Mijn zoon's vriendje was er én zelfs zijn juf. Gezelligheid! De juf had gewoon haar statafel bij zich (daar stond ze in) met de nodige borrelnootjes die ze kon serveren en men hing letterlijk bij haar aan de 'statafel' haha. We hebben een paar leuke uurtjes gehad, zelf was ik een FBI agente, so watch out. Mijn zoontje vond het geweldig, wat wil je nog meer toch?! In de vroege avond zijn we lekker naar huis gegaan naar onze kleine meid.

Zondag, heerlijk buiten in de zon

Zondag: ook de kleinste mocht vandaag mee naar de optocht in ons 'dorpje'. Hardstikke leuk, gezellig en niet te druk. Schrobbelaer dharbei, mmmh. En wat een stralend weer hadden we, a blue sky. Van begin tot eind hebben we buiten gestaan. Top, niks meer aan doen! Daar hadden we met een aantal vrienden afgesproken, ook met de kids, en die hebben dan ook heerlijk gespeeld. Toen uiteindelijk het zonnetje weg ging werd het wat kouder en zijn we nog even met zijn allen naar ons gegaan. Dat was onze zondag's carnaval. Mijn zoontje was vandaag verkleed als piraat en mijn dochtertje à la ladybug ❤️.

Op stap, meisjes kussen

Daar wilde we het deze carnaval bij laten. Het was mooi geweest. Voor papa & mama dan, want zoonlief werd maandagavond nog meegevraagd om naar zijn 1ste limonadebal te gaan met een vriendje. En dat was zo beslist! Hij werd opgehaald en toen ze wegliepen zei die papa, kom op stap, meisjes kussen hahaha (mijn zoon keek even raar).

Het was een vrij rustige carnaval voor ons, prima! Woensdag heb ik maar een Hatha Yoga gedaan (Zen) na ál die calorieën die erin zijn gegaan. Feels much better now ;-)

Tot volgende week

Cindy

Cindy Ciaz

Door

20 januari 2016

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Elke week een awesome mailtje van ons?

Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.

Alles wat je moet weten over opvoeding, kinderkamer inspiratie, toffe musthaves, momlife artikelen, tips van andere moeders en meer.