Ons weekje in een notendop: anders dan anders!

Ons weekje in een notendop: anders dan anders!

Neem een kijkje in deze spannende week van onze Cindy door haar nieuwste column te lezen!

Het begon met een gewone maandag én een gewone dinsdag. Ontbijten, kids klaar maken, en zeggen dat we zo gaan vertrekken uhu.... Haast kent een kind niet, wat is het toch heerlijk om kind zijn!

Dokter?!

De woensdag verliep toch wat anders dan verwacht. Ik merkte eerder wel wat aan mijn zoon, hij reageerde anders, hij keek wat pips, en door een vastzittende hoest piepte hij wat op zijn longen. Ik stelde mezelf de vraag: wel naar de dokter, niet naar de dokter?

Even langs

Toch maar even langs gegaan, en jawel een piepende astma icm zijn hoest! Hij heeft een sterker medicijn voorgeschreven gekregen voor zijn puf-pompje welke hij al in huis had als hij het benauwd heeft. Heb hem daarna weer netjes op school afgezet, want ziek was hij niet echt..

Een gebroken hart.....

Ondertussen ben ik met dochterlief naar de sportschool gegaan om haar proberen af te zetten bij de kidsclub (dacht het niet mama). Tranen met tuiten is dat op moment pffff, don't like maar goed het zal wel een 'fase' zijn, hoop ik. Op dat moment belt de Juf, of ik mijn zoon wil komen halen, hij voelt zich niet goed en wil naar mama aaahh. Tuurlijk, ik kom er gelijk aan. Toen we uit school liepen vroeg ik hem wat voel je dan lieverd? Nou mama, een gebroken hart heb ik.....❤️ Love him till the moon and back!

Ziek = ziek

De casting voor een commercial afzeggen dan maar? Uhhhh... Diezelfde middag stond er een héle leuke casting gepland, een commercial voor een grote fastfoodgigant... Die hebben we toch echt afgezegd dham, Maar ziek = ziek en helaas pindakaas.

Ze hebben 'haar' uitgekozen, Whiee!

Het vervolg van onze week

Donderdags had ik op 1 dag 2 (jawel 2 stuks) sollicitaties drukkk!! Maar oma was lekker bij mijn kids, oma's zijn the best. Mijn dochtertje had ik laatst nog opgegeven nav een oproep op facebook, een shoot van een erg leuke kledingwinkel en ze hebben 'haar' uitgekozen :-)

 

Dit kreeg ik zaterdag te horen, blije ik. Whieeee! Ook kreeg ik die dag nog een erg mooie sneakpeak via de post, een magazine met mijn beide kids erin. Wat is het mooi geworden, dat is het wachten dubbel en dwars waard. Echt, geloof me. Helaas nog wel voor eigen gebruik totdat de wintercollectie '15 uitkomt...

3de tand eruit, mijn bikkeltje

De 3de tand van mijn zoontje zat al best los, ineens riep hij me 'mama, mama mijn tand zit nu echt héél los', na wat gefriemel van hem was hij eruit. 'Heb ikzelf eruit getrokken mama en niet eens gehuild', mijn bikkeltje. Verder hebben we nog snel carnavals outfits gescoord, een ware ninja in tha house en een lief lieveheersbeestje. Inmiddels ben ik zelf ook snotverkouden, ik ga deze week maar eens afsluiten met een heerlijke cardio & een saunaatje ;-) .

Bedankt voor het lezen en tot volgende week,

Groet Cindy

Cindy Ciaz

Door

20 januari 2016

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Elke week een awesome mailtje van ons?

Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.

Alles wat je moet weten over opvoeding, kinderkamer inspiratie, toffe musthaves, momlife artikelen, tips van andere moeders en meer.