A little girl's dream?

A little girl's dream?

Een kleine meisjesdroom komt uit! Of niet? Cindy zit ineens met een dubbele agenda, en twee heel leuke shoots...

Zou dit mijn kleine meisjesdroom zijn geweest? Of is het gewoon een droom van elk klein meisje om vol trots later te kunnen zeggen dat ze voor dit topmerk een shoot mocht doen? Toen ik de vraag kreeg of ik met mijn kleine meid deze shoot wilde doen was mijn antwoord ook niet zo moeilijk.....of toch wel? Een dubbele agenda is dan ook niet echt handig van mama...

'Oilily'

Mijn dochterje van 1,5 jaar werd gevraagd om een shoot van de 'Oilily' wintercollectie 2015 te gaan doen. Ze was uitgekozen door Oilily en zij wilden haar graag boeken voor deze shoot. Wat een gave oproep was dit! En wat wilde ik dat graag gaan meemaken. Het was alleen best een eindje rijden, anderhalf uurtje heen én nog eens terug en ik had die dag echt een héle belangrijke andere afspraak staan, maar dan ook héél belangrijk, dé verjaardagsparty van mijn zoon, oei!

Een hele slechte mama...

Zo voelde het wel bij mij, ik kon onmogelijk ja gaan zeggen. Daarom heb ik ook 'nee' gezegd tegen deze opdracht. Auw! Dat kon ik toch niet maken, stel dat ik te laat bij het verjaardagsfeest van mijn zoon zou zijn die ik diezelfde middag gepland had. Heel het huis vol, boodschappen, eten maken enzovoort. Druk, druk druk... Het bleef echter bij me knagen, 'Cindy je krijgt hier spijt van als je het niet doet'. In overleg met het thuisfront (en hun hulp) voorstel neergelegd en de vraag uitgezet naar mijn opdrachtgever.

Alles is toch nog goed gekomen

Het akkoord van mijn zoon had ik, want ik zou ervoor zorgen dat ik op tijd terug was om te feesten. Ik wilde heel vroeg vertrekken en eigenlijk als eerste aan de beurt zijn. Dit heb ik als alternatief aangegeven bij de opdrachtgever toen ik zei dat we het toch wel graag wilden gaan doen (vroeg opstaan doen we toch al sinds er kids zijn). Zo gezegd, zo gedaan. En wat denk je, mijn dochtertje is officieel geboekt voor deze super shoot! We mochten heel vroeg komen en waren dan ook als eerste aan de beurt, mijn dochtertje was de jongste samen met een andere kleine meid. Wat een leuk en geweldig nieuws!

Zo trots als een pauw

Wat was ik weer trots (als een pauw) op deze kleine meid, en ze deed het echt heel erg goed hebben we later vernomen. Mijn dochtertje vond het leuk, ik vond het leuk en rond 11 uur waren we weer op weg naar huis, klaar voor een feestje van mijn kanjer.

Wachten, is niet mijn sterkste kant..

Weer 1 nadeel voor mij, het resultaat laat nog even op zich wachten, best moeilijk! Maar het is het wel waard en ik ben blij dat ik het gedaan heb!

Tot snel,

Groet Cindy

Cindy Ciaz

Door

20 januari 2016

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Elke week een awesome mailtje van ons?

Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.

Alles wat je moet weten over opvoeding, kinderkamer inspiratie, toffe musthaves, momlife artikelen, tips van andere moeders en meer.