Voor alles een eerste keer

Voor alles een eerste keer

Neem een kijkje in het leven van Cindy! Er kwam een superleuke oproep bij ons binnen vanuit Rusty Roo Kindercasting, voor ons én vele andere gegadigden.

Voor alles een 'eerste keer' zeggen ze, dus ook met Disney. Er kwam een superleuke oproep bij ons binnen vanuit Rusty Roo Kindercasting, voor ons én vele andere gegadigden. Een commercial. Wauwie, dit lijkt ons wel heel leuk om te doen samen met die vele andere genodigden... 

Daar gaan we toch niet gekozen worden, dacht ik nog.

De oproep

"Oproep van 'Disney Channel': we zoeken kids van 6 tot en met 12 jaar maar ook heel graag ouders voor een identiteit (een kort sfeer filmpje). De filmpjes die we gaan opnemen moeten warmte en gezelligheid uitstralen met als thema vuurwerk. De filmpjes zullen dus ook aan het eind van de dag opgenomen worden. Vooraf aan deze opname vindt er een korte casting plaats bij de producent. Er worden alleen kinderen uitgenodigd waar de interesse groot voor is, zekerheid dat je wordt gekozen is er dan ook niet. Er zal wereldwijd uitgezonden worden op tv, commercial, internet en print." 

Whieeee das wel heel gaaf toch?! Dus geef jezelf op, en ook je ouders hé (tuurlijk, doe ik!).

Update

We kregen nog een mail. En wat denk je...

De eerste ronde is achter de rug en de regisseur heeft uit de vele aanmeldingen gekozen.

Ze schreven verder: heel graag willen we jouw zoon en mams zelf uitnodigen voor de casting voor de Disney identiteiten waar je je voor opgegeven hebt. De casting is dinsdag op kantoor (bij de producent van de filmpjes) Nou ja zeg, hoe cool zou dat zijn samen met mijn zoon! Moest ik natuurlijk wel heel snel wat gaan regelen, o.a. een oppas. Mammmm?

Het was zover, áktie.

De dag van de casting voor Disney Channel. 'De eerste keer' voor ons, een echte casting. En wat vond deze mams het spannend. Voor de casting hoefden we niets speciaals aan, we kregen een kort script en moesten ons inlezen en voorbereiden. Er zou een korte scene gespeeld worden voor de camera.

Verwondering

De ene scene die gespeeld moest worden, was dat je 's avonds (op oudejaarsavond) naar mooi vuurwerk kijkt. De andere scene was een filmpje met confetti, er moest dan ook geoefend worden op een paar verwonderende blikken. Dan maar even snel 'verwonderde blikken' uitgeleggen aan mijn zoon. Aan de hand van deze korte filmpjes ging de opdrachtgever een keuze maken. Ik heb nog nooit zo verwonderd gekeken als toen! De opdrachtgever zei tegen ons na onze casting, jullie deden het heel erg goed, jij ook mams :) Misschien is je zoon net iets te jong, maar we bewaren de filmpjes...

 

En helaas

We zijn deze keer niet gekozen, een kleine troost voor mij ook al wilde ik dat niet geloven, maar ik sta nog in 'optie' als de andere mama niet kan, en deze opnames gaan in archief bij Disney. Maybe next time. Stel dat we wél in deze ident zaten, te cool gewoon! 

 

Wij zijn in ieder geval weer een súper ervaring rijker, het was echt tof! En wie weet wat de toekomst zal brengen ooit. O'boy!

Dank jullie wel voor het lezen, en tot snel weer!

Groetjes Cindy

Cindy Ciaz

Door

23 april 2015

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Elke week een awesome mailtje van ons?

Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.

Alles wat je moet weten over opvoeding, kinderkamer inspiratie, toffe musthaves, momlife artikelen, tips van andere moeders en meer.