Goede voornemens, daar doe ik niet aan

Goede voornemens, daar doe ik niet aan

Vandaag schrijft Cindy een column over goede voornemens: jouw goede voornemens voor 2015? Geen, zeg ik! Echt niet....

Cin, wat zijn jouw goede voornemens voor 2015? Geen, zeg ik! Echt niet, doe ik niet aan.....vind ik niks. Wil niet zeggen dat ik niet een bepaalde visie, missie of strategie heb, zeker wel!

Nieuwe uitdaging(en)/mogelijkheden

Ik heb wel nieuwe uitdaging(en) en er zouden nieuwe mogelijkheden op mijn pad kunnen komen.... Of course! Wat die dan zijn? Nou daar komt tie:

Recentelijk bij een nieuwe sportschool gegaan BAM, met andere woorden: aftrainen vóór de summer of 2015, yay! I like.

Mogelijkheden...

Die zouden zomaar op mijn pad kunnen komen in 2015. Een leuke parttime baan, 1tje die wel te combineren is met mijn 2 kids! Graag zelfs. Zelf sta ik zo in het leven dat alles komt als de tijd daar is, dus ook die léuke parttime baan!

Fulltime/Parttime

Voorheen heb ik eigelijk altijd fulltime gewerkt, een fulltime werkende mama. Niks mis mee maar wel pittig, toch andere mama's?! Ik heb vorig jaar bewust gekozen om voor een léuke parttime baan te gaan, na een burn-out. Das niet niks... Ondertussen weer bovenop gekomen.

Strak de zomer in... Jazekers

Daar ga IK mijn uiterste best voor doen. En weet je, het is een superleuke sportschool dus dat scheelt een hele hoop. Op dit moment doe ik voornamelijk Pilates, meerdere smaken van Yoga en opbouwend conditie cardio. En zelfs vorige week een Piloxing (pilates versus boxing) les gevolgd, o boy dat was best heftig hahaha 'feel every bone in my body' en dat 3 dagen lang! Auw!

We gaan ervoor, das het belangrijkste

Het begin is gemaakt, ik ben gewogen dus een plan heb ik. Zelfs je vochtgehalte meten ze, die was niet goed hahaha. Veel drinken, sporten en gezond eten met af en toe een zwak moment, ik in ieder geval. Jullie ook?

Voor vanmiddag staat een conditietraining op de planning! Ik ga me maar eens klaarmaken, ik heb nu al zin in die winter smoothie ToGo!

Dank jullie wel weer voor het lezen, tot snel!

Groetjes Cindy

Cindy Ciaz

Door

30 december 2021

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Elke week een awesome mailtje van ons?

Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.

Alles wat je moet weten over opvoeding, kinderkamer inspiratie, toffe musthaves, momlife artikelen, tips van andere moeders en meer.