'Ons' superleuke nieuwe avontuur: kids modelling x2!

'Ons' superleuke nieuwe avontuur: kids modelling x2!

We hebben weer een enthousiaste columniste gevonden: neem een kijkje in het leven van Cindy! Cindy is fulltime mama van twee kiddo's: een kleine man van 6 jaar en een kleine dame van 17 maanden.

Beide kids zijn beginnend fotomodel en daar is Cindy natuurlijk supertrots op! Je zal dan ook zeker meer gaan lezen over haar avonturen in de modellenwereld. 

Ze zal regelmatig een column gaan schrijven, dus kijk alvast uit naar het volgende avontuur!

De boosdoeners gna gna

Waarom geef je je kids niet op bij een modellenbureau?

Ik kreeg steeds vaker deze vraag. Ik dacht steeds nee dat doe ik niet, nee -ECHT- niet! Je eigen kids, neeeej. Das niks! Kwam die weer....

Hi Cin, je moet je kids opgeven bij een modellenburo, leuk!!

Aaahhh crazy mom!! Stiekem dacht ik wel, zal ik? Daarentegen dacht ik ook, lukt vast niet! Drempelvrees?!

Voorbereidend werk

Ondertussen had ik wel een hele leuke professionele fotoshoot laten maken, leuk op canvas voor boven de bank. En wat zijn ze mooi geworden, wat een trotse paps & mams zijn wij, loveee...  Waarom zou ik dit niet gewoon eens proberen, wat heb ik te verliezen? Stel dat t wél lukt toch?! Doe es gek!

Zo gezegd, zo gedaan! Let's gooo

Mooie foto's had ik, dus mijn sprieten gingen omhoog en op zoek naar modellenburo's! Hoe meld je je aan, de vereisten, kosten, etc etc. Zo heb ik dus een aantal buro's gemaild met een leuke foto, leeftijd en maten van ze! En, je zult het niet geloven, ik kreeg gelijk bericht terug van sommigen.  Nou ja zeg!

Morgen?!

Ze wilden graag mijn kids in hun bestand opnemen!! Jihoeee, blije ik! Bij 1 buro was het zelfs zo dat ik ze online in moest schrijven en ik gelijk werd gebeld of mijn zoon beschikbaar was voor een héle leuke fotoshoot.....morgen?! Huh, uh ja maar.... dan moet ik dingen regelen hahaha.

Sure we can!

Volgende dag stonden we in Haarlem, en wat was het een topmiddag! Het resultaat mag er zijn, De Sint-folder van de V&D! Zo trots als een Pauw ben je dan als mama, geloof me. Voor mijn dochtertje had ik diezelfde dag (echt een toeval) ook een fotoshoot, via een Facebook-oproepje van de zomercollectie 2015 Feetje, en ze was uitgekozen! Poehee wat een dag, maar zo de moeite waard!

1 nadeel voor supernieuwsgierige mama

Weet je wat het nadeel is van dit, voor een ontzettend nieuwsgierige mama met veel ongeduld in haar billen?! Wachten op hét resultaat! Een ander nadeeltje is dat het zeer verslavend is hahaha. Inmiddels hebben mijn zoon en dochtertje al een aantal fotoshoots achter de rug en staan er ook alweer een paar afspraken gepland! Deze week mag mijn dochtertje 2x aan de bak! Super leuke merken.....wordt vervolgd!

Wie had dit ooit gedacht? Ik niet! Ik hoop dat jullie het ook een leuk avontuur vinden, dit is een klein deel van ons avontuur waar nog veel meer leuks over te vertellen is. En de rest van ons dagelijks leven: ook best leuk!

Dank jullie wel voor het lezen van mijn blog & misschien tot snel?

Lijkt mij leuk!

Groetjes Cindy & kiddo's

Cindy Ciaz

Door

20 januari 2016

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Reageer!

Wat is jouw mening hierover?

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Elke week een awesome mailtje van ons?

Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.

Alles wat je moet weten over opvoeding, kinderkamer inspiratie, toffe musthaves, momlife artikelen, tips van andere moeders en meer.