Alles gekregen van die beste Sint…

Alles gekregen van die beste Sint…

Sinterklaas is in het land en ook bij Kirsty en haar kinderen is de sint langs geweest! Neem een kijkje in het leven van Kristy tijdens Sinterklaas!

Allereerst even mijn excuses… ik ben twee weken even totaal niet aan het bloggen en look of the weken aan het maken geweest… Het was hier huize poep en spuug in optima forma! Maar…. Alles blijft weer binnen en we zijn er weer.

Dat gevoel van..

Dat gevoel van… zou je krijgen waar je om hebt gevraagd…. Waar je al die tijd al op hoopt… Die weken die wel maanden duren en dat die grote zak dan open gaat en dan….. krijg je het eerste cadeautje wat niet de Peppa Pig Raket is… Ook leuk…maar niet de raket waar je juist vanochtend nog om had gevraagd toen je Sinterklaas zag…

Wanneer komt het?

En dat het dan nog echt even duurt en je allemaal cadeautjes krijgt die je ook heel leuk vindt en waar je ook heel blij mee bent… maar toch blijf je hopen… wanneer komt het? En komt het überhaupt…. Je wil zooooo graag die raket….

Waar je op had gehoopt?

Soort van zwangerschap… Het lijkt jaaaaren te duren voordat je krijgt waar je al die tijd op hebt gehoopt…waar je zo naar verlangt…. En waar je zoooo blij mee gaat zijn… En dan eindelijk is het daar…. En valt het best een beetje tegen… Natuurlijk ben je echt enorm blij en vindt je het super leuk….Maar dit is niet helemaal waar je op had gehoopt… En maand na maand (cadeautje na cadeautje) ben je echt heel blij met wat je krijgt… maar het valt toch een beetje tegen…

Sky High!

En dan….is daar de raket!!! O jawel! Sky high!! Gaat het opeens na al die maanden beter… Vind je als een godsgeschenk een oppas waar je alleen maar van had durven dromen. Hoe groot kan een cadeau zijn?! Dank u Sinterklaasje!

En als je dat cadeau dan hebt dan lijken alle cadeautjes die je daarvoor hebt gehad eigenlijk nog mooier… En is de teleurstelling eigenlijk helemaal naar de achtergrond verdwenen…

Hyper stuiterbal

En zo zitten we er nu dus bij… Een huis vol cadeautjes waar Sammie dolblij met alle cadeautjes als een hyper stuiterbal rondloopt. Er vliegt een Peppa Pig raket door de lucht terwijl er vellen vol met vingerverf worden geverfd en een Peppa met lichtjes in haar buik liedjes speelt op de achtergrond…

Poepgelukkig

En ik… ik zit poepgelukkig te zijn met een steeds meer tevreden baby wetend dat ik langzaam weer aan het werk kan gaan mede dankzij Jerrine (topoppas numero uno waar Antal graag een omweg naar zijn werk voor maakt omdat hij weet dat hij Teddy daar zonder zorgen achter kan laten… omdat – wanneer ze groter is… ze op het bed mag springen! Wie wil er nou niet zo’n oppas?!! She rocks!!) … Teddy lacht… speelt en is…. tevreden… Tevreden…echt!!

En wij ook… Natuurlijk – het kan altijd beter… Doorslapen bijvoorbeeld… zou een heeeeule fijne zijn… Maar…Kerst komt er aan – en dan moet er ook nog wat te wensen over blijven.

 

Dank je wel mama

En voor nu – voor nu luister ik naar een meisje van twee jaar. Die elke avond voor het slapen gaan mij bedankt… Zomaar.. Heb ik haar niet geleerd en al helemaal niet om gevraagd… Maar elke avond is ze ergens dankbaar voor… ‘ Dank je wel mama – voor Sinterklaas – voor alle cadeautjes – voor papa en voor Teddy en voor mijn Peppa Pig Raket…’

En dus zingen we nog even: ‘Dank u Sinterklaaaaaasje'….

That’s it….

Alles gekregen….

Kirsty Nagel

Door

20 januari 2016

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Elke week een awesome mailtje van ons?

Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.

Alles wat je moet weten over opvoeding, kinderkamer inspiratie, toffe musthaves, momlife artikelen, tips van andere moeders en meer.