Review Zenner haarstiekjes

Review Zenner haarstiekjes

Dit keer teste Kirsty samen met haar nichtje de Zenner Snoopy haarelastiekjes. Lees hun oordeel hier!

Snoopy, the hip dog! Althans… zo noemt Zenner het zelf. Maar hoe kan je dat nou beter testen dan met een 6-jarig meisje met een bos krullen waar je u tegen zegt! Perfect dus voor al het Zenner-geweld dat bij me in de bus viel.

En zo kwam het dus dat ik op een maandagmiddag Lot (nichtje) uit school haalde om eens met al het wit – roze – zwarte – Snoopy spul aan de slag te gaan…. Maaruh…. Wie staat er nou eigenlijk op?!! Lot kijkt me vragend aan…. ‘Snoopy? Wie is dat?!' ‘Uhhhhh… nou Lot – toen je mama en ik klein waren was er Snoopy – dat is net zo iets als Dora en Peppa Pig nu'…. Back in the old days dus…

Uiterlijk

Maar hé – er zitten Loom-elastiekjes bij! Das sowieso al een goeie binnenkomer! En voor een niet meisje-meisje als Lot (dus geen licht roze rouches-dingen voor haar! Hé – t’ is familie hè …Daar doen wij niet aan ;P) is de vormgeving perfect. De kleuren vindt ze mooi – de print (Snoopy) leuk. Die punten heeft Zenner alvast gescoord.

Cable elastiekjes

Maar dan nu… de mega bos krullen moet in toom worden gebracht met elastiekjes – waaronder ‘cable’ elastiekjes. Deze zijn gemaakt van gedraaid plastic en zijn ideaal voor een warrige knot zeggen ze… Laten we daar dan maar mee beginnen… Warrig – daar zijn we goed in!

Klik-klak spelden

En serieus – ding werkt perfect! Door het gedraaide gebeuren blijft het perfect zitten – alsof het zich vastgrijpt in het haar. Maar dat kan ook komen doordat Lot krullen heeft… Ik vraag me af of het ook zo goed blijft zitten bij mega stijl haar… Maar – aangezien er ook ‘klik-klak’-speldjes bij zitten moet alles wel vast te zetten zijn zodat het blijft zitten. De speldjes hoef je ook niet heel hard dicht te drukken –zoals bij sommigen wel moet – waardoor het geen pijn doet– aldus Lot.

Loomen

Ondertussen wordt er druk gelooooomed. Met een vork – want hé – ik heb geen speciale loom-werktuigen in huis. En nadat ik even op You-Tube heb opgezocht hoe je moet loomen met een vork en een satéprikker kan er een armbandje gemaakt worden. Kleuren worden netjes om en om gedaan en Lot mag van mij even door gaan tot mijn maat bereikt is – deze wil ik best om hoor!!

Elastiekjes

Tijd om aan het echte werk te beginnen – vlechtjes met aan het begin en het eind een elastiekje. De elastiekjes zijn plat van vorm en niet rond zoals de meeste elastiekjes zijn. Hierdoor zie je de print beter maar ik moet zeggen dat ik het wat moeilijker om een staartje te wikkelen vind. Maar zegt Lot – je kan ze ook als armbandje om! Net als de cable–elastiekjes. True!

Eindoordeel

Al met al – laat Snoopy maar aan een revival beginnen! Bij ons is hij in ieder geval welkom! (en nee… ik mocht geen cable–elastiekje zelf houden… La Lot wilde alles mee…. Goed teken toch ?! 

Heb je zelf de Snoopy-lijn van Zenner en wil je graag je ervaringen delen? Laat dan je reactie achter, we zijn benieuwd naar je mening. 

Kirsty Nagel

Door

20 januari 2016

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Elke week een awesome mailtje van ons?

Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.

Alles wat je moet weten over opvoeding, kinderkamer inspiratie, toffe musthaves, momlife artikelen, tips van andere moeders en meer.