Review: Dr. Hauschka

Review: Dr. Hauschka

Biologisch is the way to go! Sarah teste de producten van dr Hauschka. Dit zijn fijne producten die je kunt gebruiken voor en tijdens je zwangerschap.

Nu ik zwanger ben vind ik het fijn om zoveel mogelijk pure en biologische producten te gebruiken. Je hoort vaak vreemde verhalen over de ingrediënten van beautyproducten en juist nu je niet alleen meer verantwoordelijk bent voor jezelf wil je het beste. Dus biologisch is voor mij the way to go.

Mijn geur-gevoeligheid is nu tot zo'n niveau gestegen dat ik bijna geen crème meer kan verdragen, maar ik werd erg blij van de lijn van Dr. Hauschka. Het merk heeft een productlijn die helemaal in het teken van rozen staat. Hieronder lees je mijn ervaring!

Geur

De lijn die ik testte was de rozenlijn. Deze lijn is heel subtiel van geur en is één van de weinige beautyproducten die ik kan verdragen. Je ruikt dat er producten uit de natuur in verwerkt zijn. Als ik het opsmeer ruikt het zoals het in een spa ruikt, dat zorgt ervoor dat ik bijna direct relaxt ben!

Verpakking

Over de verpakking is nagedacht. Bij de douchecrème zit bijvoorbeeld een handige dop waar je de crème makkelijk uit kan halen zonder dat er water inloopt. Ook fijn is de gezichtsverzorging in een tube. Zo blijft de crème lang goed en is het heel hygiënisch. De kleuren van de verpakkingen zijn heel simpel met weinig poespas, maar dat past wel goed bij het product.

Opbrengen

De gehele lijn trekt eigenlijk heel snel in de huid en is allesbehalve plakkering. Het opbrengen is daarom heel fijn! Ik heb de rozen lightcrème voor het gezicht gecombineerd met de rozen gezichtsolie. De crème is heel licht, maar soms vond ik het fijn net iets meer op mijn gezicht te hebben. Dan is die olie mooi te combineren (trucje dat ik geleerd heb van de schoonheidsspecialist). Super fijn dat je zo kunt inspelen op wat je huid nodig heeft.

Resultaat

Het resultaat was bij mij na een week nog niet zichtbaar. Nadat ik de producten een paar weken had gebruikt zag ik wel verschil. Mijn gezicht kreeg écht een mooie, maar vooral natuurlijke glans. Ik kreeg er zelfs complimentjes over. Verder merkte ik aan mijn lichaam dat het gewoon goed verzorgd is. Zeker de lichaamsolie is perfect om je buik mee in te smeren als je zwanger bent!

Prijs kwaliteit

De producten zijn goed geprijsd. Zeker met alle oliën doe je ontzettend lang. Juist omdat het biologische producten zijn vind ik het fijn om dit tijdens de zwangerschap en daarna nog te blijven gebruiken. Ik zou zo weer de lijn kopen, ondanks dat de producten iets duurder zijn dan dat ik normaal kwijt ben. Een douchecrème voor €14,50 is prijzig, maar veel andere producten kan ik nu niet meer verdragen. Dan heb ik het er wel voor over!

  • Bodyolie Rozen 75 ml € 18,50
  • Rozencrème Light 30 ml € 21,95
  • Douchecrème Rozen 200 ml € 14,50
Sarah Glasbergen

Door

20 januari 2016

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Elke week een awesome mailtje van ons?

Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.

Alles wat je moet weten over opvoeding, kinderkamer inspiratie, toffe musthaves, momlife artikelen, tips van andere moeders en meer.