Happy Chaos

Happy Chaos

Met de nadruk op happy he?! Want chaos was het de laatste tijd sowieso wel (uhmm… uhhh… wanneer eigenlijk niet in ons leven?

Bedacht me vanmiddag dat we volgende week 3 jaar samen zijn en dan dus een kind van 2 jaar en een kind van bijna 3 maanden hebben… Hahaha! Chaos is our middle name! )

Iets uitgebreider feestje 

Maar goed – de laatste tijd was het nogal een stomme chaos ennuh… we mogen wel zeggen dat we daar even een goeie andere draai aan hebben gegeven ! We had fun! En hoe!!

Sammie werd twee en omdat ik vond (en ja – begin me maar alvast tegen te spreken. Ik weet dat het nergens op slaat…maaruh… nog steeds die hormonen he en het eeeeuwige schuldgevoel des moeders) dat Sammie wel iets extra’s verdiende na al het ziekenhuisgedoe en de chaos die daar bij kwam kijken. Daarom kreeg ze een net iets uitgebreider feestje dan dat we normaal zouden doen. Ik hou nu mijn hart al vast voor als ze 16 wordt… Worden wij van die hysterische Sweet Sixteen ouders?! (Bij deze alvast het verzoek: mocht ik tegen die tijd tekenen vertonen van groots feest-organiseer gedrag… pak een touw, ducktape - whatever - en zorg dat je me helemaal vastketent op een stoel!)

Roze, roze, roze

Peppa Pig it was! DE grote heldin van Sammie (die ervoor zorgde dat mensen ons tijdenlang raar aan stonden te kijken als Sammie weer eens keihard ‘PAPPA PIK” !!! door het winkelcentrum heen loeide… Thank God dat haar Engelse uitspraak nu iets beter is en het mega enthousiasme voor het roze varkensmeisje nu iets minder is)  en dus een thema feest in het roze, roze, roze!! Met een Peppaphotobooth als klapstuk, super was het!

Heel fijn die maskers want Tal en ik waren nog beetje brakjes van de dag ervoor. Toen stonden we namelijk in Eindhoven op de Mode Marche. ‘Eindhoven de gekste’ zeggen ze niet voor niets!

100% mama

Koffers pakken! Antal vertrekt naar Londen en wij trekken voor even in bij opa en oma. Hoe fijn dat dat kan. T gaat prima hoor… maar Teddy en Sammie doen nog niet echt aan synchroon slapen en dat maakt het flessen soms nogal uhhh... een uitdaging. En dus gaan wij naar mijn ouders!

Tijd voor nog een beetje meer chaos. Ik moet mijn stand voor gaan bereiden voor het 100% mama event dat er aan zit te komen. In totaal heb ik twee uur de tijd om sjaals uit te zoeken… naar de winkel te rijden... de inrichting voor de stand bij elkaar te rapen… een foto te maken van Teddy en mij om te laten zien hoe fijn de sjaals werken als je borstvoeding geeft…deze op groot formaat af te laten drukken en… MIJN koffer in te pakken! Want whoopwhoop ik vertrek ook voor een paar dagen naar Londen!!!

Meneer liefde

Autsj. Heeeel leuk hoor om naar Londen te gaan,  maar m’n beeeeeebieeeessss… Uhuhuhhh…. Ik kan toch niet zo maar weg gaan en mijn kindjes achter laten… Slikken….koffer meetrekken… en richting vliegveld… op naar Meneer Liefde! Tijd voor ons tweetjes… tijd voor vriendje en vriendinnetje… Maar man... als het vliegtuig (hoe klein kan dat trouwens zijn?! Zat ik per ongeluk in iemands aftandse privé jet ?!) dan voelt alsof je over een weg met duizend gaten en hobbels rijdt dan gaan die kinderen die je thuis hebt achter gelaten echt nog wel even door je hoofd hoor…

Geland… alleen handbagage dus ik kan zo doorlopen… Nog heel even en dan zie ik hem weer… En serieus, ik voel me alsof ik een lichtbulb op mijn hoofd heb… ik uit elkaar klap… examen moet doen… bijna mijn verjaardagscadeautjes uit mag pakken… en als een blij ei door de deuren loop… Meneer Liefde!!! Best fijn zo even toch wel hoor… best wel… dus…

Happy chaos

Een paar dagen chaos. Happy chaos – dat dan weer wel. Want we willen zo veel mogelijk zien en doen in zo min mogelijk tijd. Want eigenlijk is Antal gewoon aan het werk… Maar de uurtjes zonder hem worden ook prima besteed… U begrijpt waaraan… Shop till you drop ! Whoopwhoop !!

Ondertussen wordt mijn stand voor het 100% mama event door de beste - Paulien – opgebouwd. Zij draait hem zaterdag en zondag sta ik er dan zelf.  En hoe leuk was het! Hoe top was het geregeld! En hallo Instagram in real life! Hallo bloggers in real life! En hallo volgers en trouwe lezers in real life!!

Sorry als ik je niet gelijk herkende... T was een beetje chaotisch… Whoopwhoop !

Kirsty Nagel

Door

20 januari 2016

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Elke week een awesome mailtje van ons?

Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.

Alles wat je moet weten over opvoeding, kinderkamer inspiratie, toffe musthaves, momlife artikelen, tips van andere moeders en meer.