Collectie, lancering en nog meer deadlines

Neem een kijkje in het leven van Vanessa. Deze week lanceert ze haar collectie van Little Indians. Ze kan niet wachten voordat het live gaat!

We besloten toch live te gaan met de collectie van Little Indians. Dat er veel werk in zit wisten we natuurlijk wel, maar stiekem is het altijd meer dan je denkt. En ongeduldig als ik ben wilde ik het liefst in juni/ juli al online.

In de gloria

Maar na wat plussen en minnen met de website besloten we er vorige week vrijdag helemaal voor te gaan. Alle voorraad was ook binnen dus in principe was er niks meer dat ons tegenhield. Behalve dan de nachtelijke koortsaanvallen met mijn gedachtes of dit nou echt wel zo'n goed idee was.  Toen ik op kantoor kwam was ik helemaal in de gloria. 5 orders. Het had mijn verwachting al helemaal overtroffen, en vol trots belde ik mijn man op.

Deadlines

Met veel deadlines voor Het 100% Mama event, want alles wat in druk moet, moest nu toch wel echt weg. Druk met het handboek en de laatste details. Nog wat items ophalen bij Imps& Elfs en Supertrash voor de Kids Styling Department. mijn hoofd stroomde over. Te druk om eigenlijk de website van Little Indians in de gaten te houden.

HELP, we zijn een Postorderbedrijf

Thuisgekomen van een drukke dag werken was ik natuurlijk mega nieuwsgierig. Hoe is de collectie ontvangen bij het publiek? Ik schrok me een hoedje:

" HELP, we zijn een postorderbedrijf," dacht ik.

We hadden meer dan 25 orders op een dag. In de gloria zijn we heel de avond bezig geweest met pakketjes in te pakken. Heel de familie hielp mee. Wow, wat een fijn gevoel.

Euforie

Inmiddels zijn we al een week live en natuurlijk hebben we niet iedere keer zoveel orders, maar het stroomt lekker en stabiel binnen. Vanaf volgende week zijn we ook bij drie winkels in Nederland te koop, wat een euforie. Al dat harde werken is toch niet voor niks geweest.

Alle zeilen bijzetten

Nu weer alle zeilen bijzetten voor het event. De laatste loodjes zijn aangebroken en die wegen echt altijd het zwaarst. Maar ze zijn zeker de moeite waard. Nu nog even snel de laatste dingen afronden en dan hoop ik jullie over 2 weken te zien. We hebben te gekke shops, leuke workshops en presentaties, de kids styling department waar Frederieke van Kindermodeblog hippe kids zal spotten en stylingtips zal geven en natuurlijk de eerste Dutch Mom Blog Awards hosted by Urbanmoms.nl. De early birds ontvangen een leuke goodiebag met o.a. lekkers van Ella's kitchen.

See you soon!!

Liefs Vanessa

ps: als trouwe lezer van Minime.nl ontvangen jullie met code: "minime" 15% korting op de collectie van Little Indians (geldig tot en met 15 september 2014)

Vanessa de Kock Erasmus

Door

20 januari 2016

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Reageer!

Wat is jouw mening hierover?

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Elke week een awesome mailtje van ons?

Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.

Alles wat je moet weten over opvoeding, kinderkamer inspiratie, toffe musthaves, momlife artikelen, tips van andere moeders en meer.