Geluksmomentjes

Soms kun je het jezelf te druk maken. Werk en prive alles is soms gewoon iets te druk. Neem deze week een kijkje in het leven van Vanessa!

Afgelopen week was weer een heerlijk drukke week. Veel werk en prive plezier. Maar soms kan je het jezelf ook iets te druk maken.

Moeder zijn een full-time baan

Aangezien je baan als moeder niet om 18.00 uur ophoudt leek ik me wel even in de full-continue dienst te bevinden. Maandagavond gezellig met vriendinnetjes naar de Parade, dinsdagavond lekker in de Witte de With vertoeven. Woensdagavond nog even een zakelijke afspraak bij Pierre. Allemaal even leuk. Maar uiteindelijk moest ik in ieder geval in de avonduren wat gas terug nemen. Vooral omdat er weer een tandje bij Jimmy aan komt. Heerlijk, net in de remslaap-modus en dan gaan de alarmbellen af op tandje 7.  Dat is vooral in de ochtend weer even op adem komen. En ik kan je vertellen, ik ben al niet zo'n ochtendmens!

Family-time!

Dus van het weekend hebben we lekker rustig aan gedaan. Lekker koekjes bakken met de boys, maar ook een filmpje en nog wat knutselen. Met de regen al tikkend tegen het raam, vind ik dat echt niet erg.  Family-time op zijn best.

Zomerkamp

Komende week gaat Dayne op Zomerkamp. Hij heeft er super veel zin in. Lekker voetballen en hockey-en. Als ik me bedenk wat voor een ontwikkelingen hij dit jaar allemaal heeft doorgemaakt na zo'n eerste jaar school dan schrik ik soms wel. Kleine mannen worden veels te snel groot.

Kleine geluksmomentjes

Neem nou vanochtend. Ik hoor wat gebrabbel op de kamer van Jimmy en zie dat de deur op een kiertje staat. Lieve Dayne is vrolijk een verhaaltje aan het voorlezen aan zijn kleine broertje. En ik zie Jimmy met volle teugen genieten. Dan smelt je toch!!  Het zijn de kleine geluksmomentjes die het 'em doen. Ik hoop er zo nog vele mee te mogen maken.

Liefs

Vanessa

Vanessa de Kock Erasmus

Door

20 januari 2016

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Elke week een awesome mailtje van ons?

Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.

Alles wat je moet weten over opvoeding, kinderkamer inspiratie, toffe musthaves, momlife artikelen, tips van andere moeders en meer.