Column Vanessa: Jubileum

Column Vanessa: Jubileum

Van de week hadden we een jubileum. Arjen en ik zijn 10 jaar bij elkaar. Een hele rare dag, want het is inmiddels ook een jaar geleden dat mijn vader is overleden.

Ik heb zo mijn ups en downs en het voelt soms een beetje als het weer. De ene dag kan ik hem onwijs missen, de andere dag geniet ik juist weer van de dagelijkse kleine dingen die het leven leuk maken.

Klein ventje, grote gevoelens

Vooral zo’n dag als woensdag is dan wel fijn om met de familie lekker te eten en stil te staan en te praten over hoe dat eerste jaar voorbij is gevlogen. Zelfs Dayne die nu 4 jaar is, was erbij betrokken. Hij mist opa wel heel erg en vooral de spelletjes die hij met hem deed. Af en toe is dat echt wel bizar, zo’n klein ventje met zulke grote gevoelens.

Lachen en feesten en genieten

Arjen en ik vonden het niet zo gepast om het uitbundig te vieren. Dus ons jubileum komt nog. Sowieso gaan we zaterdag naar de Gay Pride. Dus dat wordt lachen en feesten en genieten. Heerlijk. Verder hebben we nog veel leuke plannen op het programma staan, waarvan 1 een verrassing voor hem, dus daar ga ik nog niet te veel op in.

Fotoshoot

Vandaag hadden we de fotoshoot voor mijn nieuwe label, Little Indians. De kindjes waren super lief en gezellig en met wat extra hulp hebben we de kindjes tussentijds ook goed kunnen vermaken. Jimmy had even een tukkie overgeslagen, dus was bekaf van zijn klus. En alle andere kindjes waren er eigenlijk ook wel klaar mee. Met het vervullen van een paar eisen die deze kleine modelletjes al stellen (genoeg rijstewafels, limonade en heel veel spelletjes) waren ze als snel tevreden. En over de shoot zijn we zelf ook echt tevreden. Het ziet er super leuk uit en we kunnen dan ook niet wachten om dit te lanceren. Hopelijk is over een maandje alles live. Maar hier alvast een voorproefje van de shoot.

Fijn weekend allemaal en tot snel,

Liefs Vanessa

Vanessa de Kock Erasmus

Door

20 januari 2016

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Elke week een awesome mailtje van ons?

Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.

Alles wat je moet weten over opvoeding, kinderkamer inspiratie, toffe musthaves, momlife artikelen, tips van andere moeders en meer.