Vakantieperiode, maar not for me!

Een kijkje in het leven van Vanessa! De vakantieperiode is begonnen maar niet voor haar lees hier waar ze volop druk mee is.

OOh No, vandaag is alweer de laatste dag van school voor Dayne. Het schooljaar is omgevlogen. Kleine jongetjes worden groot. Wat hij heeft alweer veel geleerd. Van semi -verlegen de eerste dag naar school tot aan zelf zijn kleding aantrekken en boterham smeren. Wat een ontwikkeling. Trots!! 

Ik vind het dan ook soms echt zo snel gaan en ben dan blij dat ik ook zo lekker kan genieten van kleine Jimmy met zijn bolle wangen. OOh ik ga die bolle wangetjes nog eens missen, later als hij ook ineens op school rondhuppelt. Maargoed, stress. Vakantieperiode, maar not for me!!

Deadlines!

Bij mijn worden de touwtjes wat strakker gespannen. Veel deadlines komen nu dichterbij. Soms ook wel een beetje spannend. Gaan we het allemaal redden. Maar er staan zulke leuke dingen op stapel. Gelukkig merk ik bij collega ondernemers dat die ook af en toe een dipje hebben.

North Sea Jazz

Je kan niet altijd pieken, denk ik dan maar. Dus de nodige ontspanning is dan ook even goed. Vorige week zijn we met goede vrienden naar North Sea Jazz geweest. Mijn god wat kan ik daar blij van worden. En soms heb je dat ook net even nodig. En wat een line-up. We hebben echt genoten van Sheila-E & Candy Dulfer, Gregory , Thicke en staan springen bij Pharell. Wat een feest!!

Leuk Nederlands Label

Op zondag nog even een ontbijtafspraak met een heel leuk Nederlands Label wat ook op het 100%mamaevent zal staan. Ik word zelf helemaal gelukkig van hun collectie, dus ik hoop jullie ook. En vanaf volgende week heb ik weer een nieuw kantoor. Even het een en ander inrichten en restylen. Lekker scrollen langs mooie plaatjes op Pinterest en Instagram geeft me ook altijd veel leuke tips en ideeën. Een leuke omgeving werkt toch net even lekkerder. Dus we gaan er wat moois van maken.

Liefs,

Vanessa

Vanessa de Kock Erasmus

Door

03 februari 2016

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Elke week een awesome mailtje van ons?

Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.

Alles wat je moet weten over opvoeding, kinderkamer inspiratie, toffe musthaves, momlife artikelen, tips van andere moeders en meer.