Alle ballen hoog houden, maar nu even niet

Alle ballen hoog houden, maar nu even niet

Tijd voor me-time voor Vanessa!

Na een druk en bewogen jaar en veel keuzes en nieuwe ontwikkelingen was het even tijd voor me-time. Als moeder is het lastig om voor jezelf te kiezen. Maar soms is dat gewoon nodig en dus besloten we begin van het jaar dat we echt naar Ibiza moesten met alleen maar meiden. En zo geschiedde twee weken geleden.

Hoe slecht. Een zoontje van 4 en net na de verjaardag van mijn jongste, die 1 jaar werd. Maar ik had het echt even nodig. Geen kindjes hangend aan je voeten, vieze luiers, gezang van “Mama, Mama” en dat gedurende de hele dag. Me-time is eigenlijk work-time in mijn leven. Maar echt even geen werk, geen man en geen kindjes aan mijn hoofd en uit de “sleur” (voor zover het een sleur is) van het dagelijkse leven voelde echt even goed. Thuis komen daarna ook weer hoor.  ;-) Dus no worries. 

Relaxte vakantie met een fijne groep meiden

Het was een super leuke en relaxte vakantie met een fijne groep meiden. We rolde van het ene avontuur naar het andere. Ik zou alleen al over deze vakantie een boek kunnen schrijven. Heerlijke etentjes, fijne baaitjes bezocht en natuurlijk goed gefeest met alles er tussen. Het was goed genieten, dus we vulde een agenda van 3 dagen in 1 dag. En dat een week lang. Dus zo af en toe was ik weer aan vakantie toe, maar juist hier krijgen we weer veel energie van. ;-)

Hard aan de slag met 100% mamaevent

Thuis gekomen wachtte er weer veel leuke afspraken en pakketjes op me. Sinds begin van het jaar ben ik bezig met de voorbereidingen van het 100% Mama Event. 2 dagen lang kunnen (aanstaande) moeders shoppen bij leuke shops op gebied van (kinder) mode, gadgets, voeding, beauty, verzorging, reizen en meer.

Aan het moederschap kleeft toch een beetje een oudbollig, suffig imago.

Ik ben fan (verslaafd) aan instagram (vanessanovember) en juist daar merk je dat er veel leuke moedertype’s op zitten. Die allemaal op zoek zijn naar nieuwe inspiratie, leuke kindermode, nieuwe manieren van op vakantie gaan. Dus vandaar het idee voor het event. De voorbereidingen gaan heel goed. We hebben al veel toffe deelnemers bij elkaar verzameld en ook de goodiebags worden goed gevuld. ;-) Dus hou ons in de gaten.

Verder ben ik vanaf januari bezig geweest met het opzetten van een babyschoenenlijn. Mijn frustraties met babyschoentjes (op de een of andere manier raak ik ze altijd kwijt en van de modellen loop ik vaak ook niet snel warm) deed me doen besluiten om dit op te pakken. Super leuk, want ik kan er een hoop creativiteit in kwijt. Dus zodra ik hier meer informatie over heb, zijn jullie de eerste die het weten.

Voor nu dus even mijn eerste blog bij Minime.nl tot snel weer!!

Liefs Vanessa

Vanessa de Kock Erasmus

Door

20 januari 2016

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Elke week een awesome mailtje van ons?

Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.

Alles wat je moet weten over opvoeding, kinderkamer inspiratie, toffe musthaves, momlife artikelen, tips van andere moeders en meer.