While we wait....

While we wait....

Dit is de eerste column van Kirsty Nagel. Zij is oprichtster van het merk Urban Nomads en mama. Ik zal me eerst eens even netjes voorstellen.

Kirsty (36) heeft samen met 'Meneer Liefde' (Antal) dochter Sammie Ziggy. Naast haar eigen Label ‘Urban Nomads by Kirsty Nagel‘ heeft ze sinds februari 2013 haar eigen pilot store geopend in Rotterdam. Jaja, een working mom ten top! Iedere week zal zij een kijkje geven in het leven van haar en haar mini monster (and a new monster to come!). 

Goedemorgen…middag of avond… Geen idée wanneer je dit leest maaruh – hoi!

Ik zal me even voorstellen

Misschien is het gezellig als ik me eerst even voorstel. Wel een klein beetje vreemd onder deze omstandigheden… Ik zit namelijk in mijn ochtendjas met natte haren dit stukje te schrijven terwijl kindlief compleet naakt door de kamer danst met een pan in haar handen…. Maar hé – that’s the life of a working pregnant mom!

Halllo! 

Hoi – ik ben dus Kirsty. Een moeder van een 22 maanden oud monstertje genaamd Sammie Ziggy ( een meisje – laat je niet misleiden door de naam ) en verloofd met – zoals sommigen hem al kennen ‘Meneer Liefde’ alias Antal. En….we krijgen er dus nog een mini monstertje bij… Misschien is ze er al wel als jij dit zit te lezen….Whaaaaaaaa!!!

Working mum

And I’m a working mom. Nu dan even niet (en nee – dat is niet vanzelfsprekend bij mij. Bij de geboorte van Sammie zat ik op het kraambed nog mailtjes te beantwoorden… Vond ik toen normaal en zelfs een beetje stoer …maaruh… not this time…. This time it was sort of a bumpy road… Te vroege weeën – de baby lange tijd niet meer voelen – te veel tekenen dat ik niet goed bezig was en als je dan de keuze krijgt – of opgenomen worden in het ziekenhuis of echt vervroegd met zwangerschapsverlof… Tja… mijn huis is toch net iets gezelliger dan het ziekenhuis en pyjama’s staan me gewoon niet zo goed ;P ) maar normaal run ik mijn eigen label 'Urban Nomads by Kirsty Nagel' . Ik werk dus als styliste/ontwerpster – heb mijn eigen shop in Rotterdam Noord – ben imagostyliste en doe vooral heeeuuullll veeel leuke dingen!

"I’m a mom! And I love it! Tenminste.."

Dat was dan dus het working gedeelte… Maar most of all – I’m a mom! And I love it! Tenminste... meestal dan he… Want die rollen behang staan hier ook in de starthouding om een monster achter te plakken. We zitten namelijk in de gedecideerde 'NEE' fase… Ennuh – dan heb ik het vooral over Sammie… Want man wat is het super dat ze al zo goed kan praten – de hele dag liedjes loopt te zingen en hele gesprekken met haar poppen voert …maaruh – wederom – Man wat is het vermoeiend dat je nu dus discussies krijgt en moet onderhandelen en dingen uit moet leggen en dat mevrouwtje dan dus alsnog zegt 'Nee'! Als ik geluk heb is het; 'Nee mama – wil Sammie niet' …Dat dus…. En dat ze zich dan vol drama in een overvolle supermarkt op de grond laat klappen…Dat dus…

Mini-monster

En dat is dan nog maar kind een! Ben zo benieuwd hoe ons tweede mini-monstertje gaat zijn… Als ze lijkt op hoe ze zich in mijn buik gedraagt… Uhhhh… heeft er iemand dan nog wat rollen behang over? Whahahahaha!!!

Tennissen met de iPad

Ik ga m’n kind van de pan ontdoen voordat ze met de iPad gaat tennissen waar nu nog gezellig muziek op staat en naar de kinderboerderij… while we wait… misschien wel voor de laatste keer met zijn drietjes…. who knows….

Keep you posted!

Kirsty Nagel

Door

20 januari 2016

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Elke week een awesome mailtje van ons?

Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.

Alles wat je moet weten over opvoeding, kinderkamer inspiratie, toffe musthaves, momlife artikelen, tips van andere moeders en meer.