My week in pictures - Jamie-Lee mommy diary 2

My week in pictures - Jamie-Lee mommy diary 2

Neem een kijkje in het leven van busy mom Jamie-Lee.

Mommy’s out there! Hoe doet iedereen het toch met een kind? Ik heb voor iedere moeder steeds meer respect pff... De afgelopen weken heb ik het best zwaar gehad met die kleine. Opeens onrustige nachten, verkouden en niet meer lekker uren slapen in de kinderwagen. En net nu ik het mega druk heb op het werk.  Ach, dit is een mama blog toch? Dus hier mag ik even klagen! 

De crèche ga ik voor het eerst steeds meer overwegen, omdat ik merk dat dit misschien voor zowel mij als Milo rust kan brengen. Maar er zijn nog twijfels! Zolang hij er nog niet op zit is hij nog veel onderweg met mama en geef ik weer een kijkje achter de schermen en deel ik graag mooie momenten. Die zijn er namelijk heel veel en laten mij beseffen dat ik eigenlijk niet mag klagen.

festival HippieVal

Hier staan we dan samen met onze kids op een prachtig maar nu nog leeg terrein. Op 26 juni  is deze unieke locatie (een eiland in het Bergse Bos) het terrein voor een festival voor jong en oud! Samen met Dieudonnee ben ik bezig om het festival HippieVal op te zetten. Een music stage, hippiemarkt, kidscorner, babycare; over alles is nagedacht en ja dit is zeker ook uit eigen behoeften ontstaan!

Shoppen met milo

Shoppen doen we graag en bij Pomme de Jus voelt Milo zich gelijk thuis! Deze coole zonnebril is momenteel zijn mooiste speeltje!

limited edition wink shirt

Hoe leuk zijn deze winkshirts voor moeder & kind? We zijn gezellig even langs bij een event van de winkel LOUEN & Blake Seven, die samen dit limited edition shirt hebben gelanceerd.

Workday!

Goodiebags klaar maken voor het event A Lot of Fashion. En een leuke samenwerking opzetten voor HippieVal. Milo helpt een handje: jong geleerd is oud gedaan. Junior PR in the making!

 

Event A lot of fashion

's Avonds hadden we het event “A Lot of Fashion”  met als host Fred van Leer en in de DJ-booth Valerio. Het was een uitverkocht event. Trots sta ik even op de foto met deze knappe mannen!

Heerlijk eten bij Supermercado

We houden van lekker uiteten gaan maar nu gaat dit niet altijd meer zo makkelijk met een kleintje. Deze nieuwe hotspot Supermercado in Rotterdam heeft hier super op ingespeeld. Want je ziet het goed: Milo staat in de Mini Supermercado de taco’s te maken. Ze waren verrukkelijk en papa en mama hebben rustig kunnen eten!

 

Partytime

Op Koningsdag moest mijn vriend werken op het Kralingse Bos Festival en ben ik daar lekker gaan feesten.  Zie hier een gezellig foto met andere mommies.

Spring Time!

Dat betekent veel terrasjes pakken! Genieten jullie ook zo van de zon & liefde?

 
 
Liefs, Jamie-Lee
Jamie-Lee Treurniet

Door

17 mei 2016

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Reageer!

Wat is jouw mening hierover?

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Elke week een awesome mailtje van ons?

Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.

Alles wat je moet weten over opvoeding, kinderkamer inspiratie, toffe musthaves, momlife artikelen, tips van andere moeders en meer.