My week in pictures - Mommy diary Jamie-Lee

My week in pictures - Mommy diary Jamie-Lee

Neem een kijkje in het leven van busy mom Jamie-Lee.

Afgelopen weken ben ik druk in de weer geweest. Milo neem ik vaak overal mee naartoe. En mijn kleine mannetje houdt ervan! Wat een vrolijk kind en nu al zo lekker sociaal. Werk meetings, op kantoor, lekker shoppen, boodschappen doen, even bij papa blijven voor een leuk event.

Eén ding is altijd zeker, ik kan nooit snel de deur uit! 's Avonds probeer ik de luiertas al een beetje in orde te hebben, zodat het vertrekken iets sneller verloopt! En als ik heel eerlijk ben mag ik eigenlijk ook niet klagen, want ik maak mijn eigen tijden uit! Dus vaak genoeg heb ik ook heerlijke ochtenden en middagen dat ik lekker thuis aan het rommelen ben, wel check ik tussendoor altijd even mijn mail ;-).

Office baby

Milo kan ik helaas niet meer te lang meenemen naar kantoor nu hij ouder is. Dus we zijn langzaam aan het beginnen met oppasdagen met de oma’s. Maar vandaag even niet!

Me-time

Laatst heb ik mij eens goed laten adviseren over de juiste maten op het gebied van lingerie, gezien het allemaal is veranderd na de komst van een kleine. Bij binnenkomst kreeg ik een heerlijk kopje thee bij de openhaard, waarna ik vervolgens verschillende setjes mocht passen in een prachtige paskamer. Wat een goede service! Ik voelde mij op en top vrouw. Milo heeft de setjes goedgekeurd en we zijn met een volle tas naar huis gegaan.

Dance, Dance, Dance

Milo is niet mijn enige kind. Elke week geef ik dansles op mijn eigen dansschool! Ik ben gek op de vrolijke kinderen die de danszaal binnen komen rennen (mij vaak ook nog verwelkomen met een knuffel), de muziek lekker hard aanzetten en een uur lang swingen. En dan de trotse ouders die aan de kant zitten…. Ik herken het gevoel nu nog beter!

Work & pleasure

Even papa opzoeken tijdens zijn werkdag in de HUGH. We hebben namelijk nog veel te bespreken over het event 'A Lot of Fashion' dat wij organiseren. We blijven gelijk hangen om wat te eten. Milo vindt het prachtig om te staan op de banken en de aandacht die hij krijgt van het personeel. We hebben heerlijk gegeten, de cheesecake is my favorite!

Babyshower time!

Ik heb super veel mommies en mommies-to-be om mij heen! De babyshowers en de verjaardagen zullen zich dit jaar maandelijks afwisselen. Cadeautjes kopen vind ik toevallig super leuk om te doen! Met als aftrap dit jaar het gezellige feestje van Fiene die 1 jaar werd en een babyshower in Mangiare van een vriendin die nu echt mag gaan aftellen.

Candy Catwalk

Wat leuk dat de fashionshow van de Bijenkorf deze keer in Rotterdam werd georganiseerd. De modeshow van de Spring/Summer collectie 2016 van de Bijenkorf werd gehouden op een prachtige locatie: de Laurens Kerk, midden in het centrum. Door blogger Yara Michels zijn we op de hoogte gebracht van de laatste trends en daarna hebben we kunnen genieten van de mooie modeshow.

Behind the scenes..!

Milo was model voor het kledingmerk Little Indians! Het was zo schattig en wat was ik trots. Zelf ben ik groot fan van het merk en nu heb ik mijn eigen 'Little Indian'.

 

Mommy night out

Met Mr.PR hadden we laatst een super tof event, namelijk een optreden van Craig David in een club. Dit is voor mij echt nostalgie en heb dan ook de longen uit mijn lijf gezongen. Ik was niet de enige, heel de zaal ging los! De volgende ochtend ging mijn kleine wekkertje weer af die een playdate met mama op de planning had staan.

Sneak Peek!

Op een super mooie locatie zijn we bezig om een nieuw event neer te zetten!  Het zonnetje, de groene omgeving, kindvriendelijk…. Ik kijk er nu al naar uit! Ik kan er nu helaas nog niet veel over zeggen. Meer hierover in mijn volgende mommy diary!

 

 

Jamie-Lee Treurniet

Door

04 april 2016

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Reageer!

Wat is jouw mening hierover?

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Elke week een awesome mailtje van ons?

Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.

Alles wat je moet weten over opvoeding, kinderkamer inspiratie, toffe musthaves, momlife artikelen, tips van andere moeders en meer.