Verliefd

Verliefd

Haar lach, haar ogen, de kleine snurkgeluidjes... Sebastiaan heeft een lieve kleine meid gekregen en wil graag iets bekennen...

Er moet wat van mijn hart. Ik loop er al een paar weken mee, maar ik kan het niet langer voor me houden. Ik wil het kwijt en nu is het moment om het te bekennen. Om open kaart te spelen en er niet langer doekjes omheen te winden. Ik ben verliefd. Ik kan er niks aan doen. Ik ben smoor, tot over mijn oren, stapelverliefd. Ze heet Eva en alles aan haar is mooi.

Stralende lach

Ze heeft geen tanden, maar dat maakt me niks uit. Als ze naar me lacht smelt ik. Ook heeft ze geen controle over haar ontlasting en laat ze bij het minste of geringste alles lopen. Om het allemaal op te vangen draagt ze een luier. Die kan ze overigens niet zelf verschonen dus doe ik dat voor haar. Zelfs midden in de nacht. Maar dat kan me niet schelen, voor haar vind ik dat niet erg.

Pril

Ze kan niet praten. Als ze me wat wil vertellen doet ze dat door te gaan huilen. Omdat onze relatie nog zo pril is, is het voor mij soms nog even zoeken wat ze dan bedoelt. Meestal is het iets met eten of een volle luier.

Prachtige ogen

Ze heeft prachtige ogen. Als ze me aankijkt krijg ik vlinders in mijn buik. Ik weet alleen niet of zij die ook voelt als ze mij ziet. Ik weet überhaupt niet of ze me wel goed ziet. Volgens mij is ze namelijk een beetje bijziend hoewel ze dat nooit zal toegeven. Ze kijkt af en toe ook een beetje scheel. Maar dat vind ik niet erg. Stiekem vind ik haar op zo’n moment extra mooi.

Kleine snurkgeluidjes

Laatst lagen we samen in bed. Ze lag op mijn borst. Ik was wakker, zij niet. Ze maakte kleine snurkgeluidjes. Het was zondagochtend en buiten was het stil. De eerste zonnestralen schenen de slaapkamer binnen en ik voelde me intens gelukkig. Haar warme lichaam tegen het mijne. Haar adem in mijn oor. Even later gevolgd door een flinke scheet en een doordringende geur in mijn neus. Een lekkere volle luier. Eentje die zo zwaar is dat je er met gemak een ruit mee in kunt gooien.

Even plagen

Verschonen is met haar niet altijd een piece of cake. Gelukkig hou ik wel van een uitdaging. Haar benen en armen zwiert ze graag alle kanten op. Ook vindt ze het leuk om me een beetje te plagen. Op de momenten waarom je het niet verwacht laat ze namelijk nog wel eens wat lopen. Vindt ze leuk. Hoe ik dat weet? Ze lacht er namelijk bij.

Dezelfde interesses

We passen heel goed bij elkaar. We hebben veel dezelfde interesses. We houden allebei erg van slapen bijvoorbeeld. Midden in de nacht worden we vaak even wakker. Dan loop ik naar de keuken voor een glas water. Zij drinkt liever melk. Ik ga naar het toilet, zij krijgt een schone luier. Daarna slapen we heerlijk verder.

Lekker douchen

Ook houden we beiden erg van douchen en in bad gaan. Regelmatig genieten we samen van een warme douche of stop ik haar lekker in bad. Meestal ontspant ze dan zo dat het water er soms geel van uitslaat. Met liefde maak ik dan even een vers badje voor haar klaar.

Voor het leven

We kennen elkaar nog maar drie weken, maar ik weet zeker dat dit er eentje voor het leven is. Ik hou nu al zielsveel van haar en ik kijk uit naar alles wat we de komende jaren samen zullen gaan meemaken.

Sebastiaan  Zwarts

Door

06 november 2015

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Elke week een awesome mailtje van ons?

Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.

Alles wat je moet weten over opvoeding, kinderkamer inspiratie, toffe musthaves, momlife artikelen, tips van andere moeders en meer.