Twinning met je peuter

Twinning met je peuter

Twinning met je peuter is helemaal hip. Logisch als je een mini versie van jezelf hebt rondlopen. Wij geven je wat fijne twinning inspiratie!

Twinning met je peuter is echt hartstikke leuk en supersimpel! Je zoekt een leuke outfit voor je jezelf en zoekt daar een leuke matching outfit voor je peuter bij (of andersom). Te veel gedoe? Dan helpen wij je een handje met de volgende leuke outfits. Twinning is winning!

Twinning mama en peuter outfits

1. Witte blouse outfit

Elke mama moet zo'n mooie witte blouse in haar kast hebben hangen. Een fijne simpele of hippe met seethrough parts. Een zwarte jeans en een paar mooie pumps erbij en je bent klaar. En je dochter staat dit natuurlijk minstens net zo mooi! Natuurlijk wel de pumps vervangen voor leuke sandaaltjes.

Voor mama shop je de witte blouse, de zwarte jeans en de pumps op Asos.com. Voor je peuter shop je de witte blouse, de zwarte broek en de sandaaltjes bij Zalando.nl.

2. Leaf-print outfit

Je kunt er niet meer omheen: de botanische trend. Niet alleen je interieur, maar ook je kleding fleurt er helemaal van op. Combineer deze leuke jurkjes met leaf-print met een spijkerjasje en witte sandalen. En dan, hup, de buitenlucht in! 

Voor mama shop je de jurk, het spijkerjasje en de sandalen met hak op Zalando.nl. Voor je peuter shop je de jurk, het spijkerjasje en de sandaaltjes ook op Zalando.nl.

3. Girly-girl outfit

Deze outfit is misschien voor echte girly-girls, maar wel echt té leuk! Het lieve roze rokje staat superhip met een spijkerjasje en een paar witte sneakers.

Voor mama shop je de rok, het spijkerjasje en de sneakers op Zalando.nl. Voor je peuter shop je de rok en het spijkerjasje op Zalando.com, en de sneakers vind je op Omoda.nl.

4. Tuinbroek outfit

Tuinbroeken zijn heerlijk voor peuters om in te spelen, al wil je natuurlijk niet dat dit mooie witte setje vies wordt! En tuinbroeken zijn niet alleen super voor peuters, maar ook voor de mama's!

Voor mama shop je de witte jumpsuit en de gestreepte trui op Zalando.nl. De wedge sandalen vind je op Omoda.nl. Voor je peuter shop je de witte jumpsuit en het gestreepte shirt op Tumblendry.com, en de sandaaltjes op Zalando.nl.

Simpele outfit

Als het weer dan toch ietsje tegenvalt is een simpele outfit met een vestje toch ook wel fijn. Het mintgroene vest is dan wel weer een lekker, fris kleurtje voor de lente! 

Voor mama shop je de witte blouse, de grijze skinny jeans en de sneakers op Zalando.nl. Het vest shop je op Wefashion.nl. Voor je peuter shop je de witte blouse, het vest en de grijze broek op Tumblendry.com. De sneakers vind je op Omoda.nl.

Welke outfits ga jij shoppen voor jou en je peuter? Laat het weten in een reactie!

Gabriëlle  Wuister

Door

24 mei 2017

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Elke week een awesome mailtje van ons?

Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.

Alles wat je moet weten over opvoeding, kinderkamer inspiratie, toffe musthaves, momlife artikelen, tips van andere moeders en meer.