Lookalike feestdagenoutfits voor jou en je MiniMe

Lookalike feestdagenoutfits voor jou en je MiniMe

In mooie matchende outfits aanschuiven aan het kerstdiner? Yes, leuk! Ik ging op zoek naar leuke matchende outfits voor jou én je MiniMe.

Outfitinspiratie ♥ Dit zijn leuke feestelijke outfits voor jou en je minime. Leuk voor de feestdagen!

Foute kersttrui

Kun jij je nog een kerst zonder zo'n heerlijk foute kersttrui voorstellen? Wij niet hoor. Deze variant is toch prachtig, voor zowel jou als je Minime!

Deze meisjes rendier jurk en rendier kersttrui vrouw zijn beiden van de WE. Er is ook een sjaal van! De kerstversieringtrui is van Warehouse via de Bijenkorf.

Een sophisticated look voor mama & dochter

Leuk: jij in een mooie tule rok met strikblouse, dochterlief ook. 

Ook deze looks zijn van de WE: Tule rok en strikblouse voor meisje en tule rok en strikblouse voor vrouw. Bij de HEMA spotten we ook zo'n soort blouse voor boys!

Kleur

Heb je liever wat meer kleur? Deze fancy dieprode tops schreeuwen toch k-e-r-s-t? 

Deze tops zijn allebei van de MANGO. De damesblouse en kinderblouse shop je hier.  

Voor de allerkleinste MiniMe's

Is dit je eerste kerst met jouw mini? Wat leuk en bijzonder! Naar die foto's kijk je later vast met veel plezier terug. Ook nu kun je jullie looks op elkaar afstemmen. Wat denk je van deze jurken in goudtinten, of ga je voor stijlvolle donkere kleuren óf toch roze?

De goudkleurige jurken zijn van MANGO. De babyjurk is verkrijgbaar vanaf maat 80. En hoe classy is de damesjurk? De grijze baby wafeljurk is van Name It, de zwarte feestelijke jurk van Dept. De roze babyjurk is van Marks & Spencer, de damesjurk is van Anna Field en shop je allebei bij Zalando.

Zo, hopelijk ben jij van feestelijke inspiratie voorzien!

Rosanne Buitendijk

Door

13 december 2016

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Elke week een awesome mailtje van ons?

Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.

Alles wat je moet weten over opvoeding, kinderkamer inspiratie, toffe musthaves, momlife artikelen, tips van andere moeders en meer.