Kekstyle

Langewâl19, 8401DE, Gorredijk

MiniMe.nl over Kekstyle

Kekstyle is een (online) baby- en kinderwinkel gevuld met duurzame, kwalitatieve en de mooiste hebbedingen voor kinderen en stiekem ook een beetje voor hun ouders. Van voorleesboeken tot knuffels en van kraamcadeaus tot houten speelgoed. Kekstyle is constant op zoek naar nieuwe merken met prachtige hebbedingen uit binnen- en buitenland en ze vullen de winkel regelmatig aan met nieuwe en hippe items.

 

Bij kekstyle zijn ze ervan overtuigd dat iedere kinderkamer de potentie heeft om te veranderen in een magische plek waarin je kind allerlei avonturen beleeft. Gevuld met boeken vol prachtige verhalen waarin je zelf dolgraag de hoofdrol wil spelen. Met poppen en knuffels om al je geheimen mee te delen, met speelgoedauto’s om je eigen formule 1 mee te racen en blokken om sprookjeskastelen mee te bouwen.

 

 

Neem gerust een kijkje in deze fijne (web)winkel en laat je inspireren door al het moois! Persoonlijk advies over bijvoorbeeld een geschikt kraamcadeau, dat kan via contact d.m.v. WhatsApp of online chat. Liever het product in de winkel zien? Ook dat kan. In de winkel in het Friese Gorredijk helpen en adviseren Linda en haar team je met veel plezier!

Kekstyle! Speelgoed, baby en kinderwinkel


 Andere webshops

Ga naar bedrijvengids