Lovz

Woudenbergseweg21, 3707HW, Zeist

MiniMe.nl over Lovz

LOVZ heeft een prachtige collectie geboortekaartjes met bijpassende enveloppen, kraamborrelkaartjes en babyshower uitnodigingen. Voor jongens, meisjes, adoptie en er is ook een ruime keuze aan tweelingkaartjes! Waaronder trendy, klassieke, vrolijke en hippe geboortekaartjes in verschillende formaten! Een geboortekaartje maken is nog nooit zo leuk geweest! Laat je verbazen door de vele mogelijkheden in de ontwerp-tool op de website van LOVZ. De geboortekaartjes zijn allemaal aan te passen in tekst, kleur, beeld en formaat! Veel elementen staan los op de kaartjes, zodat je zelf kan schuiven en schalen. Wil je meer elementen of een ander beeld? Haal ze dan gewoon uit beeldbank en plaats ze in je ontwerp. Eigen beelden uploaden is ook mogelijk!

LOVZ geeft je op deze manier alle vrijheid om zelf creatief aan de slag te kunnen. Een 'beetje van LOVZ’ en een 'beetje van jou'... En het ontwerpen doe je b.v. gewoon op je tablet! Voor hulp en advies is LOVZ altijd te bereiken! Ze denken graag met je mee… Je bewaard je gemaakte kaartje in jouw eigen account. Mocht je kindje of kindjes geboren zijn, dan pas je de laatste gegevens even aan en bestel je online eenvoudig je geboortekaartjes! Op werkdagen vóór 18:00 uur besteld, dezelfde dag gedrukt en verzonden. Zo wordt een geboortekaartje maken wel heel leuk!

Je kan je eigen proefdruk laten maken vóór 1 euro! Je éérste proefdruk is gratis (code: GRATISproefdruk) Zo weet je van te voren hoe je geboortekaartje eruit komt te zien. Daarbij ontvang je papier en envelop monsters waar je ook nog uit kan kiezen! (22 kleuren enveloppen, 7 soorten papier).

LOVZ kan op jouw verzoek sluitzegels maken met het ontwerp van jouw geboortekaartje. Zo maak je het geboortekaartje helemaal af! Je enveloppen kan je vooraf bestellen. En je bestellingen worden GRATIS verzonden. Ze kunnen de geboortekaartjes ook rechtstreeks voor je versturen als je hun de adressenlijst doorgeeft!


 Andere webshops

Ga naar bedrijvengids