Aymara

Coolsingel65, 3012AC, Rotterdam

MiniMe.nl over Aymara

Aymara, de Belgisch-Peruviaanse breigoedcollectie, is op korte tijd een vaste waarde geworden in de wereld van de kinderkledij, zowel in Europa als erbuiten. Mooie kwaliteit, aaibare materialen en een herkenbare, uitgepuurde stijl vormen de ingrediënten van dit succes verhaal. Dit seizoen wordt de collectie uitgebreid met een gloednieuwe baby alpaca blend die zacht, volumineus en vederlicht is. Aymara en aaibaar: twee begrippen die je in één adem uitspreekt.

Aymara wordt in België ontworpen en wordt geproduceerd in de eigen ateliers in Peru. Ook de nobele materialen zijn afkomstig uit Peru. De collectie draait rond baby alpaca in verschillende onderhoudsvriendelijke samenstellingen en een zuivere merinoswol in “Superwash” kwaliteit, een zachte wol die probleemloos in de wasmachine kan. T-shirts, truien en chemisiers in een dik, winters pima katoen maken de collectie compleet.

Zoals elk seizoen biedt Aymara ook een handgebreide collectie aan. Ze voegt een meerwaarde aan de collectie toe en is tegelijk een zegen voor de plaatselijke bevolking: dankzij deze collectie kunnen thuiswerkers immers hun levensstandaard verbeteren.


 Andere webshops

    Ga naar bedrijvengids