Made for Moments

 Den Bosch

MiniMe.nl over Made for Moments

Studio Made for Moments

We zijn een enthousiast team, creatief en vakbekwaam, dat elke dag bezig is met het maken van nieuwe designs. We vinden het een uitdaging om elke keer weer een uniek ontwerp te maken. Geboortekaartjes variërend van stoere designs tot vintage geboortekaartjes en van kleurrijk tot klassiek: bij Made for Moments vind je geboortekaartjes in allerlei stijlen.

Goudfolie en koperfolie geboortekaartjes

Deze geboortekaartjes folie zijn subtiel en met mooie details vormgegeven. We hebben een collectie kaartjes gemaakt met foliedruk om je te laten zien hoe bijzonder het je kaartje maakt. Folie geeft een kaartje een stijlvolle en luxe uitstraling. Elk kaartje kan worden voorzien van goudfolie, zilverfolie of koperfolie.

Hartjes sluitzegels voor je envelop

Een geboortekaartje is pas echt af met een envelop en bijpassende sluitzegel. Deze mooie hartjes sluitzegels zijn met zorg ontwikkeld en beschikbaar in 10 gave kleuren. Goudfolie, zilverfolie, koperfolie, peach, roze, lichtblauw, mint, okergeel, olijfgroen en wit.

Reviews van klanten

Klanten geven ons een 9,6! Daar zijn wij erg trots op.

"Zeer vriendelijk geholpen. Dag en avond telefonisch te bereiken.. mooie collectie kaarten, veel keus en je kan zelf ontwerpen en er een eigen touch aan maken. Goedwerkende en overzichtelijke site."

 

Bezoek webshop

Made for Moments

Nieuwsgierig geworden naar Made for Moments? Aarzel niet en neem direct een kijkje!