Oh Belle Fotografie

Meikade89, 6744TC, Ederveen

MiniMe.nl over Oh Belle Fotografie

Gefeliciteerd, je krijgt een kindje! Een pasgeboren kindje en alles erom heen is ontzettend bijzonder. En de tijd vliegt voorbij, dus extra reden om dit vast te laten leggen.  Ik kom graag bij je thuis voor een newborn fotoshoot. Ik leg jullie liefde vast voor de kleine en natuurlijk details. Dat fijne mondje, vingertjes en wiebelteentjes :) Of het nou jullie eerste kindje is of dat jullie al meer kinderen hebben, dat maakt niet uit. Knuffelen, met broertje of zusje erbij, details; ik leg alles vast. Juist die pure momenten van jullie als gezin. 

Behalve de newborn shoot vind ik het ook heel gaaf om je zwangerschap vast te leggen! Een zwangerschap is in de ogen van veel mensen ‘normaal’ maar het is zo ontzettend bijzonder! Bij deze shoot gaat het echt om jullie liefde voor elkaar. Het is zo mooi om de liefde tussen 2 mensen vast te leggen, en al helemaal als er nog een kleintje onderweg is! 

Voor nog veel meer informatie kan je op mijn website kijken. Je mag me natuurlijk ook mailen voor meer informatie! Wie weet tot binnenkort :-)!


 Bedrijven in de buurt


    Ga naar bedrijvengids