Layette

Kerkstraat35, 6871BH, Renkum

MiniMe.nl over Layette

Hier word je blij van: een pakket van Layette!

Steeds meer ouders maken gebruik van wasbare luiers. Een milieuvriendelijk alternatief voor de wegwerpluier, want: herbruikbaar, het levert geen afval op. Layette is gespecialiseerd in complete pakketten wasbare luiers. Deze pakketten bevatten alles wat ouder en kind nodig hebben voor een fijne luierroutine. Van handige accessoires tot wasbare luiers, die optimaal absorberen én heerlijk zacht zijn voor de babyhuid. Ook zijn de luiers van Layette gemaakt zonder chemische toevoeging, waardoor de producten naast het milieu ook lief zijn voor de mens. Een bijkomend voordeel: je hoeft maar één keer luiers te kopen. Een kostenbesparing én er is altijd een voorraad in huis.

"Als je ergens enthousiast over bent dan wil je dat graag delen. Dat is waarom de Layette familie bestaat! Ontdek de wasbare luier zelf en kies een pakket dat past bij jouw gezin. Welcome to the family!"

Ontdek het ‘Klein Beginnen’ pakket voor je pasgeboren baby of maak de overstap naar wasbare luiers met het ‘Groot Plezier’ pakket. De luiers in de pakketten zijn uitgevoerd in effen ecru óf met gekleurde strepen.

Tips en trucs
Loop je als ouders tijdens het gebruik van de wasbare luiers ergens tegenaan? Dan staat Layette klaar met tips en trucs. Laagdrempelig en snel via e-mail, Facebook of WhatsApp.


 Andere webshops

Ga naar bedrijvengids