Baby de Luxe

New Yorkstraat42, 1175RD, Lijnden

MiniMe.nl over Baby de Luxe

Baby de Luxe

De allerkleinste hebben niet veel poespas nodig. Babykleding moet zacht, praktisch en comfortabel zijn. Daarom zijn onze babykleertjes gemaakt van zachte teddystof en fijn stretchkatoen. Deze stoffen vormen perfect om het lichaampje, waardoor de pasvorm mooi blijft. In onze Baby de Luxe kleding zitten geen labels, omdat deze kunnen krassen of irriteren op het nog zo tere huidje. Daarom staat alle informatie erin gedrukt.

De stijlvolle collectie is geschikt voor alle baby’s van 0 tot 3 en 3 tot 6 maanden, en is verkrijgbaar in de kleuren wit, grijs, roze en lichtblauw.

Nooit meer het speentje kwijt

Wij hebben een handige en eenvoudige snap-on button ontwikkeld. Dit is een koordje met drukknoop waar je een speentje aan vast kunt maken. Op bijna al onze babykleertjes en een aantal accessoires zit zo’n unieke snap-on button. Zo heb je zowel thuis als onderweg altijd een speentje bij de hand. Het koordje vormt niet direct een gevaar, maar je moet je baby wel altijd onder toezicht houden. Je kunt ervoor kiezen om ’s nachts het drukknoopje eenvoudig los te maken.

Mocht je baby geen speentje willen, is het koordje gemakkelijk van het item af te halen.

Matchen maar …

Op zoek naar accessoires die matchen met de kleding? Of naar een item dat de babykamer helemaal afmaakt? Dan hebben wij zachte en schattige accessoires voor je. Met de luxe uitstraling en de fijnste stoffen zit je met deze items altijd goed. Alles is verkrijgbaar in de keuren wit, grijs, roze en lichtblauw.

Uniek cadeau

Onze kleding en accessoires kun je natuurlijk ook cadeau doen. In een paar tellen heb jij een uniek en praktisch cadeau besteld. We weten zeker dat mama en papa daar heel blij van worden!

Heb je vragen over onze babykleertjes of accessoires? Neem dan contact met ons op.


 Andere webshops

Ga naar bedrijvengids