Mamamo

Corsicalaan35, 3059XX, Rotterdam

MiniMe.nl over Mamamo

Gastblogger Marloes is getrouwd met Mark, moeder van twee jongens en woonachtig in Rotterdam. Marloes is onlangs bij Mamamo geweest. Lees hier haar ervaring met deze nieuwe kidsproof hotspot!

In Vinex-wijk Rotterdam-Nesselande tussen de A12, de weilanden en de Zevenhuizerplas, hebben Monique Jonkman en Amanda Olijve 't aangedurfd: Mamamo heeft in september haar deuren geopend! Een met crowdfunding gefinancierde hippe hangout voor papa's en mama's met hun kroost.

Het concept is duidelijk en simpel: een hele fijne plek voor alle gezinsleden! Een uitgebreide en uitgedachte kaart met voor ieder wat wils en volop keus. Voor de kleintjes is er een kinderkaart met onder andere berenboterhammen en een beker ranja en ook voor de papa's en mama's is er genoeg te kiezen: vers gebak van Koekela, heerlijk belegd brood van Vlaamsch Broodhuys, goede koffie van Giraffe Coffee en originele drankjes.

Maar dat is niet het enige waarvoor je bij Mamamo terecht kunt. De kadootjes die je er vindt zijn op zich al reden genoeg om even binnen te stappen. Je vindt er leuk, origineel en hip speelgoed voor grote en kleine prijsjes. Zo hebben ze een flinke collectie spelletjes en (houten) speelgoed van onder andere Haba, Djeco en Ambi Toys (je kent ze vast van vroeger!). Zoek je hippe, originele accessoires voor de kinderkamer, dan ben je hier ook aan het goede adres!


 Bedrijven in de buurt


    Ga naar bedrijvengids