Plog Sarah: Wonen op het platteland? Voordelen?

De natuur vind ik heerlijk. Ik ben zelf ook opgegroeid in een dorpje. Ik vind het ook belangrijk dat mijn dochter opgroeit met natuur, alleen de stad verlaten?

Na zo'n heerlijk weekendje weg, speelt de vraag; Zullen we ook niet lekker buiten gaan wonen? Ik plaatste dit op mijn Instagram account en zag dat veel andere mama's met dezelfde vraag zitten. Het was zo lekker om buiten te zijn. Ik zie het al helemaal voor me: avonden lekker in de tuin zitten, beetje bbq'en, met de kleine in het gras spelen... Juist dat maakt me helemaal zen en relaxt, maar past dit bij ons? Ik ben opgegroeid in een klein dorpje en vind het belangrijk dat Maud ook met de natuur opgroeit alleen, de stad verlaten? Ken je dit dilemma ook? Ik ben benieuwd wat jullie hiervan vinden!

Op het platteland

Afgelopen weekend waren we heerlijk in Limburg. Als ik die foto's terugkijk, mis ik het al hoor! Heerlijk tussen de maïsvelden een stukje lopen of een fietstocht maken langs de Maas! Heerlijk! Maar goed, dit weekend waren we weer terug en konden we alsnog een fietstocht doen langs de Rotterdamse Maas :)

Babyshower op kantoor

Onze collega AnneMaartje gaat met verlof. Daarom tijd voor een minibabyshower. Ik had wat lekkere en gezonde dingen gehaald. Ja we moeten wel een beetje in balans blijven. Voor onze zusterwebsite ThePerfectWedding.nl krijgen we namelijk vaak heerlijke dingen. Dus het werd een combinatie van lekkere tompoezen en watermeloen. Ja, ik geef toe die watermeloen zag er ook gewoon leuk uit!

Druk = sushi

Afgelopen week had ik het ontzettend druk. Voor ThePerfectWedding.nl zijn we hard bezig met het maken van een magazine en ook op MiniMe.nl komt een leuke gids met adresjes (stay tuned!). Dus daar gaat veel tijd in zitten. Daarom hebben we niet altijd tijd om 's avonds te koken. Dan maak je me helemaal blij met sushi!! 

Youtube channel

Ja onze eerste video staat live! Ik laat hierin zien hoe je een vlieger kunt maken. Het is super simpel. Hier kun je de video bekijken. Vinden jullie het een leuk item? Volg ons dan ook op YouTube voor nog meer filmpjes!

Door

27 juli 2015

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Reageer!

Wat is jouw mening hierover?

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Elke week een awesome mailtje van ons?

Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.

Alles wat je moet weten over opvoeding, kinderkamer inspiratie, toffe musthaves, momlife artikelen, tips van andere moeders en meer.