Plog van Sarah - Weekend weg met de kleine

Elke week laat Sarah zien hoe haar week eruit ziet. Deze week is ze een weekend weg met de kleine. Bekijk de foto's!

Een plog? Ja, een plog! Je hebt een blog, vlog en ook plog. Een plog staat in het teken van foto's. Ik vind het zelf altijd heerlijk om foto's te kijken (van anderen), dus nu draai ik het om en geef ik jullie een kijkje in mijn leven.

Leuke projecten!

Zoals jullie weten is ons YouTube kanaal nu live! Elke dinsdag plaatsen we een nieuwe video. We maken leuke DIY's, ik laat zien hoe ik zelf fruithapjes maak, geef een kijkje op onze redactie etc. Natuurlijk zou ik het leuk vinden als je ons volgt dat kan hier. Mocht je zelf nog leuke ideeën hebben wat wij nu écht moeten gaan filmen, let me know!

 
 

Date night

Even samen rustig eten, dat was al even geleden. Dus daarom was het tijd voor een date night! Net met het lekkere weer zochten we iets met een tuin en hebben een heus verborgen plekje ontdekt: La Stanza. We hebben daar nog lekker lang in de tuin kunnen zitten, en de volgende dag lekker even uitslapen!

 

STOKKE PROJECT

Voor Stokke ben ik gevraagd voor een ander leuk project. Ze wilde mijn leven filmen. Daarom loop ik nu dag en nacht met een GoPro in mijn handen. Nou ja dat is wat overdreven, maar ik laat wat momenten zien. Wanneer het live gaat is nog niet bekend, maar ik houd jullie op de hoogte.

 

Weekendje weg

Ik ben nu lekker een weekendje weg. Vanaf afgelopen donderdag zitten wij in een heerlijk plaatsje in Limburg, namelijk Broekhuizen. 

 
 

Snapchat

Dat is toch voor meisje tussen de 12 en 18 jaar? Dat was mijn idee, maar nee het is weer een hype en niet alleen onder de jonge doelgroep. Ik ben er ingedoken en zelfs de National Geographic is volop bezig met snapchat. Ik ben flink aan het uitvogelen hoe het werkt, maar mijn eerste snap's staan online. Voor de snapchatters onder ons, mijn naam is: sarahglasbergen. Zitten jullie op snapchat? 

Door

24 juli 2015

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Reageer!

Wat is jouw mening hierover?

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Elke week een awesome mailtje van ons?

Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.

Alles wat je moet weten over opvoeding, kinderkamer inspiratie, toffe musthaves, momlife artikelen, tips van andere moeders en meer.