Plog Sarah: Met de kleine op pad

Met regelmaat laat Sarah even zien hoe haar week eruit ziet. Ze is druk met haar bedrijf en haar eigen MiniMe.nl. Neem een kijkje in haar leven!

Een plog? Ja, een plog! Je hebt een blog, vlog en ook plog. Een plog staat in het teken van foto's. Ik vind het zelf altijd heerlijk om foto's te kijken (van anderen), dus nu draai ik het om en geef ik jullie een kijkje in mijn leven.

GEZELLIG BIJ DIE KLEINE!

Stukje bij beetje gaat het iets beter met de bekkeninstabiliteit. Daarom kan ik nu een ochtend of middag met haar alleen zijn. Ik ben nu veel aan het werk, ten eerste omdat ik thuis behoorlijk gefrustreerd raak dat ik niets kan doen, ten tweede omdat het ook erg druk is bij ons op de redacties. De tijd die ik met haar doorbreng is zo genieten!!! Ik probeer 's avonds veel te werken, zodat ik in het weekend ook gezellig tijd met haar kan doorbrengen! Ik denk dat ik, net zoals veel andere moeders, hier last van heb. Je voelt je altijd schuldig omdat je veel werkt, maar probeer de tijd die je dan met haar hebt ook écht te genieten!

Nieuw MiniMe Project!

Afgelopen week was ik druk bezig met een nieuw concept voor MiniMe.nl. We komen met een YouTube kanaal vol nieuwe filmpjes. Heb je nog leuke onderwerpen die je graag wil zien? Laat het weten, ik ben heel benieuwd wat jullie wel en niet leuk vinden! 

Lekker creatief aan de slag met een DIY! 

Even een kopje thee drinken en dit leuke boek lezen. Hier staan veel leuke tips in om gezonder te gaan leven.

TERRASJE... TERRASJE EN TERRASJE!

Bij ons in huis is het al snel heel warm, daarom pakken we een terrasje als de zon ook maar even schijnt. Ja, fijn excuus he?!

Als het écht warm is drink ik bier!! 

Mini metamorfose

Een metamorfose klinkt heftiger dan het is. Het was gewoon zo nodig dat ik weer eens naar de kapper ging. 

 

Meteen deze fijne shampoos gevonden die helpen m'n haar mooi dik te houden! Ik ben fan van dit merk, het ruikt zo lekker!

Tot volgende week!

Dit weekend gaan we alles verhuizen. We wonen er al, maar zonder al onze spullen. Dus volgende week wat leuke pics van ons nieuwe huis!

Door

15 juli 2015

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Reageer!

Wat is jouw mening hierover?

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Elke week een awesome mailtje van ons?

Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.

Alles wat je moet weten over opvoeding, kinderkamer inspiratie, toffe musthaves, momlife artikelen, tips van andere moeders en meer.