Plog Sarah: Verhuizen

Een plog? Je hebt een blog, vlog en ook plog. Dat staat helemaal in het teken van foto's. Ik vind het zelf ook altijd heerlijk om foto's te kijken (van anderen), dus ik geef jullie een kijkje in mijn leven.

Een plog? Sorry wat? Ja ze verzinnen het wel. Je hebt een blog, vlog en ook plog. Dat staat helemaal in het teken van foto's. Ik vind het zelf ook altijd heerlijk om foto's te kijken (van anderen), dus nu draai ik het om en geef ik jullie een kijkje in mijn leven. 

Verhuizen!

Goed nieuws! We hebben een huis gevonden. Zoals jullie misschien weten, waren we hard op zoek, omdat ik geen trap mag lopen. We zijn afgelopen woensdag verhuisd naar Kralingen, een wijk in Rotterdam. Het is een heel fijn huis; alles is gloednieuw en we kijken uit op een parkje! Love it! Ons vorige huis had iets meer karakter omdat het een oud huis was, maar dit is een heerlijke stek. En een lift!!!!!! Hopelijk gaat het nu snel ook weer beter met lopen en tillen van die kleine!

Het is nog een zooitje, maar ik laat snel het eindresultaat zien! :)

Na het harde werk even afkoelen op ons nieuwe balkon! Cheers!

Fietsen

In de stad doen we eigenlijk altijd alles op de fiets. Toen Maud was geboren, moesten we vaker lopen door de stad. We keken erg uit naar het moment dat ze ook mee op de fiets kon. Niets is er lekkerder dan na een rondje fietsen ergens gezellig koffie te gaan drinken. We gingen vorig weekend voor het eerst met haar op de fiets. Ze vond het fantastisch, ze bleef maar lachen!!! Geweldig!

 

Alleen maar lachen op de fiets!

Buiten chillen

Verder was het ontzettend lekker weer. Wat kun je beter doen dan lekker buiten zijn. Deze lieve hond kwam bij ons logeren. Wat is dat gezellig!

 

Door

03 juli 2015

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Reageer!

Wat is jouw mening hierover?

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Elke week een awesome mailtje van ons?

Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.

Alles wat je moet weten over opvoeding, kinderkamer inspiratie, toffe musthaves, momlife artikelen, tips van andere moeders en meer.