Het ideale babyshower cadeau! | Het Spelboek

Het ideale babyshower cadeau! | Het Spelboek

Het Spelboek van Nele Reymen met tekeningen van Jenny Stieglitz is het ideale babyshower cadeau vol droge humor in de vorm van spellen!

Tussen alle schattige, zoete babycadeautjes zoals kleertjes en knuffeltjes is een grappig cadeau voor mommy to be zeker welkom! Wij spotten het Spelboek! Een boek voor vrouwen die nog kunnen lachen tijdens de zwangerschap. Een perfect cadeau voor de babyshower!

Het Spelboek 

Een zwangerschap is een wonder der natuur, maar het kan evengoed een uitgerekt ongemak zijn dat negen maanden duurt. Dit boek helpt de aanstaande moeder door de ongemakken heen met grappige elementen als een doolhof, een woordenzoeker, raadsels en andere spelvormen. Het spelboek zit vol droge humor van schrijfster Nele Reymen. Daar houden we van! Het boek is een feest van (h)erkenning en de spelletjes zullen iedere moeder in spe doen lachen. 

Nele Reymen geeft in dit boek een unieke inkijk in de absurditeit van de bijzondere periode van het zwanger zijn. Ze schrijft vanuit haar ervaring als auteur, columniste en moeder. Jenny Stieglitz maakt er illustraties bij en dat maakt het extra leuk én grappig! Het boek laat je lachen en spelen, zodat die zwangerschap niet gaat vervelen.

Het ideale babyshower cadeau

Het boek is daarom een ontzettend leuk cadeau voor een aanstaande moeder. Hoe leuk alle schattige kleertjes en babyspullen ook zijn, Mama verdient ook een leuk cadeau! Dit boek zal haar door de ongemakken heen helpen en vol humor voorbereiden op wat de zwangerschap nog zal brengen. Een perfect cadeau voor een babyshower! 

Het Spelboek cadeau geven of lekker voor jezelf bestellen? Dat kan hier!

Isabel Van Der Boog

Door

24 november 2023

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Elke week een awesome mailtje van ons?

Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.

Alles wat je moet weten over opvoeding, kinderkamer inspiratie, toffe musthaves, momlife artikelen, tips van andere moeders en meer.