GESPOT! | De babylijn van Holland & Barrett

GESPOT! | De babylijn van Holland & Barrett

We spotten de nieuwe babylijn van Holland & Barrett vol verzorgende producten met natuurlijke ingrediënten. Dit moet je zien!

Het is fijn om zeker te weten dat de producten die je voor je baby gebruikt goed zijn! Natuurlijke ingrediënten, veilig voor de baby en fijn in gebruik zijn allemaal features waar je op moet letten. Holland & Barrett maakt het makkelijk en lanceert een babylijn die alle boxen afvinkt! 

De Holland & Barrett babylijn zit vol heerlijke producten voor jouw kleintje. Shampoo, bodymilk, haarlotion, luiercrème, alles komt voorbij in deze prachtig vormgegeven lijn. 

babylijn van holland & barret

LEES OOK: Huidverzorging voor je baby 

natuurlijke producten 

Holland & Barrett is specialist in natuurlijke gezondheid en dat zie je terug in de nieuwe babylijn! De verzorgingsproducten bevatten ingrediënten die minimaal 97% van natuurlijke oorsprong zijn en dat is een grote plus! Zo wordt je kindje goed verzorgd en beschermd met het beste uit de natuur en behoren zorgen over de blootstelling aan schadelijke stoffen tot het verleden. De producten zijn rijk aan ingrediënten goed voor de huid van je kindje. De verpakkingen van de producten zijn gemaakt van gerecycled materiaal (rPet) en zijn 100% recyclebaar. 

De babylijn van Holland & barrett

Voor alle producten kun je bij deze babylijn terecht. Easy! Alles om je kindje goed te verzorgen. Dit zijn de producten die je tegenkomt in de Holland & Barrett babylijn:

  • Shampoo
  • Bodymilk 
  • Haarlotion 
  • luiercrème
  • Bodywash Foamer 
  • Haarlotion 
  • Hair & Body wash 
  • Vitamine K druppels
  • Vitamine D druppels

baby spelen in bad met de babyijn

Koos de koala 

Je hebt hem op de schattige verpakking al kunnen spotten; Koos de Koala! Bij aankoop van een product uit de lijn steun je de Koos de Koala Stichting. De Koos de Koala Stichting helpt kinderen in het basisonderwijs ontdekken hoe ze zelf in actie kunnen komen voor een groene aarde. Wanneer we kinderen op jonge leeftijd inspireren om goed met onze aarde om te gaan, kunnen we deze groen doorgeven aan volgende generaties. Een onwijs mooi doel wat deze lijn nóg duurzamer maakt! 

Je bestelt de prachtige babylijn op de website van Holland & Barrett! 

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Holland & Barrett

Isabel Van Der Boog

Door

05 september 2022

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Elke week een awesome mailtje van ons?

Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.

Alles wat je moet weten over opvoeding, kinderkamer inspiratie, toffe musthaves, momlife artikelen, tips van andere moeders en meer.