Spelenderwijs leren met innnovatief spel van Osmo!

Spelenderwijs leren met innnovatief spel van Osmo!

Innovatief, educatief en ook nog eens super leuk! De spellen van Osmo zijn een echte tip voor kids van 3 tot en met 12 jaar. Lees er alles over!

We hebben een onwijs tof innovatief merk gespot! Osmo is een award-winning educational platform. Spelenderwijs leren op een interactieve manier. Daar worden we super enthousiast van! Wat het precies is? In dit artikel vertellen we je er alles over! 

osmo spel

Osmo maakt innovatieve en educatieve spellen voor kinderen van 3 tot en met 12 jaar. Aan de hand van de iPad of Amazon Fire tablet leren kinderen allerlei vaardigheden, zoals lezen, topografie, schrijven en coderen met fysieke speelelementen. De kinderen krijgen in de spellen op de tablet verschillende opdrachten, die zij moeten oplossen met fysieke speelstukken. Hun oplossing of creatie verschijnt dan weer op het scherm van de tablet door middel van de camera. Osmo groeit met de kinderen mee dankzij de verschillende spellen die zijn aangepast op de leeftijd van het kind. Een leuke investering! Het product blijft vernieuwend en zal je kindje dus niet snel zat raken, ideaal! 

Osmo biedt meerdere spellen voor diverse leeftijden aan. We nemen je mee naar onze favoriete games! 

Little Genius Starter Kit 

Kinderen zijn gek op leren! De Little Genius Starter Kit helpt de allerkleinste van 3-5 jaar op een fantasierijke en praktische manier hun brein te ontwikkelen. Elk spel stimuleert op een andere manier waardoor dit uitgebreide spel interessant en leuk blijft! Wat we het leukste vinden aan deze Starter Kit zijn de unieke spellen. Zo laat je kindje met deze kit figuren tot leven komen, bouwt je kindje een magische woning en wordt er volop geëxperimenteerd met kleuren! 

LEES OOK: Bedtijden kinderen | Hoeveel uurslaap heeft een kind nodig? 

Genius Starter Kit 

Voor kinderen van 6-10 jaar, maar leuk om met het hele gezin te spelen! Games over science, technology, engineering en math! Met de Genius Starter Kit kies je uit 5 of 7 verschillende spellen om de interesse voor kunst, rekenen en lezen te stimuleren.

pizza co starter kit 

Een eigen pizzeria runnen, hoe leuk is dat?! Bak snel pizza, bereken het wisselgeld met behulp van toppings en geldtegels en investeer om je winkel te upgraden. Creativiteit, rekenen en non-verbale communicatie wordt bij de Pizza Co Starter kit gestimuleerd. Het spel is voor kinderen van 5-12 jaar, maar klinkt voor ouders ook wel heel leuk! 

Osmo heeft nog veel meer spellen die je zeker eens moet bekijken! Wat ons betreft een super tof merk met onwijs leuke en leerzame producten. 

Dit artikel is tot stand gekomen met Osmo.

Isabel Van Der Boog

Door

16 september 2022

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Elke week een awesome mailtje van ons?

Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.

Alles wat je moet weten over opvoeding, kinderkamer inspiratie, toffe musthaves, momlife artikelen, tips van andere moeders en meer.