LEGOLAND® Billund resort | Waarom je nú hier naartoe wilt!

LEGOLAND® Billund resort | Waarom je nú hier naartoe wilt!

Nu we weer op stap kunnen, hebben we dé leukste tip voor de komende vakantie voor je. Natuurlijk mét goede last minute deals!

Staat LEGOLAND® Billund Resort al heel lang op het lijstje van jou en je kids? En wil je je partner of kinderen overtuigen om nu écht te gaan? Of ben je gewoon heel erg benieuwd? Wij gaan jou vertellen waarom LEGOLAND Billund sowieso op jouw wishlist komt te staan!

legoland Billund vakantie last minute deal lego museum

Waar ligt LEGOLAND Billund?

LEGOLAND Billund Resort ligt in het zuiden van Denemarken. En het is groot! Alle activiteiten en attracties liggen van de westkust tot de oostkust van Denemarken, dus jij en je gezin gaan zich hier zeker dágen kunnen vermaken. LEGOLAND Billund Resort bestaat uit verschillende parken, van echte pretparken, tot een dierentuin tot meer educatieve parken. Met als highlight voor de meeste bezoekers het bekende LEGOLAND Billund park. Voor elk kind wat wils!

LEGOLAND Billund is nothing you've ever seen before, ook al verblijf je hier een paar dagen: Je kunt nog steeds niet alles zien! Echt de ideale plek dus om met je gezin heen te gaan in de komende vakantie. 

Hoever is LEGOLAND Billund rijden?

Wist je dat LEGOLAND Billund maar 700 km (dus een dagje) rijden is! Behalve dat het goed aan te rijden is met de auto, is het ook nog een super mooie route door Duitsland en een stukje Scandinavië. 

Wil je sneller naar het pretpark toe? Kijk dan eens naar de reizen die TUI naar LEGOLAND Billund aanbiedt, dat is zelfs maar een uurtje vliegen! Dus vroeg vertrekken betekent voor de lunch al in de achtbaan zitten. Yeah! 

Last minute aanbiedingen naar LEGOLAND Billund

Lijkt het jullie wel wat om met een uurtje bij LEGOLAND Billund te zijn? Kijk dan snel op de website van TUI om de beste deals te zien. Als exclusieve partner van LEGOLAND Billund, zorgen zij voor de leukste acties en aanbiedingen. Voor de komende vakantie zitten er nog wat topdeals tussen!

LEGOLAND Billund

Met zoveel themagebieden om uit te kiezen, snappen we dat je even niet weet waar je als eerste heen wilt. Wordt het eerst DUPLO® Land voor de allerkleinsten of gaan jullie genieten van de dieren in Atlantis by SEA LIFE™?

Het park LEGOLAND Billund wordt dit jaar uitgebreid van 10 miljoen LEGO® steentjes! Hier kun je super veel leuke attracties bezoeken, onze faves zijn:

  • Miniboats door verschillende LEGO landschappen
  • 250 m2 LEGO bouwplaats 
  • 250 m2 Duplo fun
  • Zelf bouwen van een LEGO boot voor een vaart van 11 meter!
  • Bouw mee een de enorme Monster Wall met jouw LEGO bouwwerk
  • Voor alle niveaus zijn er activiteiten 

lastminute naar legoland Denemarken

Legoland Denemarken attracties

Nadat je uit de auto of vliegtuig stapt in Denemarken, kom je in een compleet unieke wereld. LEGOLAND Billund bestaat namelijk uit minimaal 60 miljoen LEGO steentjes, wauw! Ook heeft LEGOLAND Billund maar liefst 55 attracties, waardoor de kleine en grote kids (dus jij ook!) zich perfect kunnen vermaken! Als je even wilt rusten van al die adrenaline, kun je samen genieten van één van de live shows of de LEGO bioscoop. 

Bij zo'n toffe trip hoort natuurlijk ook een leuk souvenir. In LEGOLAND Billund zit de grootste LEGO winkel ter wereld, shopping time! 

Accomodatie LEGOLAND® Billund

Via TUI zijn super goede deals te scoren voor een tripje LEGOLAND Billund, inclusief accomodaties! Zo is er nu een hele goede actie met 3 nachtjes voor de prijs van 2!

Je kunt verblijven aan de kust, in de natuur of in een LEGO thema accommodatie. Keuze genoeg dus! Enne... Je krijgt ook nog eens een LEGO cadeau t.w.v. €59 bij de boeking!

Be happy pass

Behalve dat de accomodaties van LEGOLAND Billund Resort ideaal (en heel tof) zijn, zit er nog een groot voordeel aan: Als je in één van de accomodaties verblijft, krijg je er een Be Happy Pas bij! Hiermee kun je deelnemen aan exclusieve activiteiten én extra kortingen. Zo kun je bijvoorbeeld de dierenverzorgers een handje helpen achter de schermen, dé kinderdroom!

We verklappen alvast een paar amazing deals:

  • Gratis LEGO sleutelhanger
  • Korting op walvis spotten
  • Gratis zelf varend bootje bouwen
  • En veel meer! 

legoland billund last minute actie TUI

boek nu jouw lastminute vakantie naar LEGOLAND Billund Resort

Het kán niet anders dan dat we je hebben overtuigd om een bezoekje te brengen aan LEGOLAND Billund Resort, toch?! Bij TUI kun je de beste aanbiedingen vinden, dus pak snel je koffers voor een spontaan tripje naar LEGOLAND Billund Resort!

Let's go!

Celeste Mostert

Door

02 februari 2023

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Elke week een awesome mailtje van ons?

Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.

Alles wat je moet weten over opvoeding, kinderkamer inspiratie, toffe musthaves, momlife artikelen, tips van andere moeders en meer.