Babykamerlampen | Dit zijn de leukste lampen voor de babykamer!

Babykamerlampen | Dit zijn de leukste lampen voor de babykamer!

Een babykamer is niet compleet zonder grote lamp of meerdere kleine lampjes. Wij vertellen je waar je op moet letten en hebben veel toffe inspiratie voor babykamerlampen!

Op zoek naar een lamp voor de babykamer of kinderkamer? Een grote nijntje-lamp voor in de hoek, een bamboe hanglamp voor aan het plafond of een toffe luchtballon als wandlamp? Het kiezen van een lamp voor de babykamer hoeft niet moeilijk te zijn, want ik zet de leukste babykamerlampen voor je op een rij!

Wat voor lamp kies ik voor de babykamer?

Als je denkt aan lampen voor in de babykamer, kun je natuurlijk alle kanten op. Er zijn zó veel verschillende soorten babykamerlampen te koop! In dit artikel licht ik ze graag allemaal voor je uit:

Wandlamp babykamer

Een wandlamp in de babykamer of kinderkamer is handig als je niet de hele kamer wilt verlichten. Fijn als je een nachtvoeding aan je baby moet geven of voordat je peuter naar bed gaat en je nog gezellig een boekje samen gaat lezen. Dit zijn de leukste wandlampen voor de kinderkamer!

wandlamp kinderkamer lamp

  1. KidsDepot Barba Wandlamp Gold
  2. Jollein Clouds Wandlamp Green
  3. Ferm Living My Deer Lamp Oiled Oak
  4. Jollein Rainbow Wandlamp Blush Pink
  5. KidsDepot Sweet Wandlamp Okergeel

LEES OOK: Voorlezen aan kinderen: zo doe je dat!

HangLAMP BABYKAMER

Er zijn zo veel leuke hanglampen voor de babykamer. Van bamboe hanglampen tot hanglampen voor een stoere junglekamer. Wil je een stijlvolle uitstraling aan de babykamer geven? Dan is een luchtballon-lamp voor de babykamer perfect. Ga je liever voor industrieel? Kies dan voor een hanglamp van metaal. Jouw baby kijkt zijn ogen uit door het super leuke effect als het licht aan staat!

Hanglamp babykamer lamp

  1. KidsDepot Luiz Hanglamp Bamboe Naturel
  2. KidsDepot Jackie Hanglamp Roze
  3. Ferm Living Braided Hanglamp Naturel
  4. CamCam Wave Hot Air Balloon Lamp Grey
  5. Land Of Kids Kinderlamp Jungle

LEES OOK: Babykamertrends 2020 | Kleuren, thema's & accessoires

plafondlamp babykamer

Een plafondlamp voor de babykamer is allesbehalve saai. Bekijk bij het inrichten van de babykamer of je het rustig wilt houden aan het plafond of dat de kamer nog iets extra’s nodig heeft. Je hebt namelijk plafonnières in één kleur, maar er zijn ook leuke plafondlampen voor de babykamer met een print op de lampenkap. Je kan de plafondlampen dus eenvoudig aanpassen op de stijl van de babykamer.

Plafondlamp babykamer lamp

  1. Baby’s Only Sparkle Plafondlamp Koper / Honey Melee
  2. Taftan Hello World Plafondlamp Blauw
  3. Land Of Kids Dandelion Girl Silhouette Roze
  4. Land Of Kids Plafonniere Mint Veertjes
  5. Lucide Manuela Plafonniere Grijs

nachtlamp babykamer

Met deze lieve nachtlampjes voor de babykamer vrolijk je de babykamer in no time op. De lieve gezichtjes en vrolijke kleurtjes geven jouw kleintje een geborgen gevoel, vooral als je baby moeite heeft met inslapen. De nachtlampen zijn ook te gebruiken als sfeerlampjes in de babykamer.

Nachtlamp babykamer lamp

  1. A Little Lovely Company Wolklampje wit mini
  2. Petit Monkey Nachtlampje Dino triceratops mint
  3. A Little Lovely Company Nachtlamp Raket
  4. A Little Lovely Company Maanlamp mini
  5. A Little Lovely Company Unicorn lampje mini

lampje babykamer bij verschonen

Ben je op zoek naar een lampje voor boven de commode? Kijk dan eens naar lampjes op batterijen. Hiermee verlicht je niet de hele kamer, maar wel genoeg om je baby te kunnen verschonen.

nijntje-lamp voor de babykamer

Een nijntje-lamp voor in de babykamer, hoe tof is dat? Dit konijntje, getekend door Dick Bruna, is sinds de jaren 50 razendpopulair. De lampen van nijntje zie je dan ook veel terugkomen in baby- en kinderinterieur. Welke nijntje-lamp kies jij?

Nijntje-lamp

babykamerlamp wolk

Wolkjes in de babykamer doen het altijd goed. Een wolklampje is dan ook een leuke toevoeging aan de babykamer. Super leuk om zelf te kopen, maar natuurlijk ook als kraamcadeau!

Ik hoop dat ik je weer een goede inspiratieboost heb gegeven! Wil je meer leuke babykamer-items bekijken? Neus dan eens door onze shopgids!

Nadine Ruchti

Door

11 juni 2020

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Elke week een awesome mailtje van ons?

Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.

Alles wat je moet weten over opvoeding, kinderkamer inspiratie, toffe musthaves, momlife artikelen, tips van andere moeders en meer.