Gespot door Eline Zwitser! De heerlijke Noos Bio Cotton collectie van Koko Noko

Gespot door Eline Zwitser! De heerlijke Noos Bio Cotton collectie van Koko Noko

Kleertjes kopen voor je kids? Iedere moeder koopt het liefste de allermooiste én de allerbeste kleren. Influencer Eline Zwitser deelt haar favoriete kleertjes uit de Noos Bio Cotton collectie van Koko Noko!

Zodra je moeder wordt, veranderd de inhoud van je tassen na een middagje winkelen compleet. Kwam je eerst thuis met een tas vol kleding voor jezelf? Nu shop je het liefste voor je kids. En dat komt goed uit, want Koko Noko heeft haar nieuwste Noos Bio Cotton collectie uitgebracht: ultiem zachte kleren van biologisch katoen die er ook nog eens prachtig uitzien!

Door: Eline Zwitser

Met drie jonge kids is er in huize Zwitser altijd wel nieuwe kleding nodig! Gaten in broeken, shirts die te klein zijn… er is altijd wel iemand die toe is aan een nieuwe outfit. Hoewel mijn zoontjes, Senn, Foss en Joes natuurlijk alle drie jongens zijn er ook nog wel eens kledingstukken doorgegeven worden, vind ik het heerlijk om af en toe iets nieuws voor ze te kopen. En toen ik de nieuwe collectie van Koko Noko tegenkwam, was ik verkocht!

De Noos Bio Cotton collectie van Koko Noko: ultiem zacht!

Ik vind het niet alleen fijn dat mijn kids in leuke kleding lopen, maar ik wil ook dat ze zich comfortabel voelen in wat ze dragen. Het moet lekker zitten en zacht aanvoelen. Dat zit helemaal goed met deze nieuwe collectie van Koko Noko. De Noos Bio Cotton collectie is gemaakt van súper zacht biologisch katoen. 

Eline Zwitser Koko Noko

MET ALLES TE COMBINEREN & SPEELTUINPROOF

Met drie jongens moet ’s avonds álle kleding in de was. We hebben dus veel kledingstukken nodig om te voorkomen dat we twee keer per dag een was moeten draaien. De Noos Bio Cotton collectie van Koko Noko heeft hele neutrale kleuren. Ik vind dat ideaal, want de kledingstukken zijn met álles te combineren. Het blijft bovendien heel lang mooi, hoe vaak je het ook wast. Dat betekent dat de jongens zonder zorgen buiten kunnen spelen in de kleren van Koko Noko. Na één keer wassen, ziet het er weer als nieuw uit.

WAT DRAGEN SENN, FOSS EN JOES?

Benieuwd welke kleding de jongens dragen op de foto’s? Alles komt uit de Noos Bio Cotton Collectie van Koko Noko!

Redactie MiniMe.nl

Door

19 januari 2022

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Elke week een awesome mailtje van ons?

Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.

Alles wat je moet weten over opvoeding, kinderkamer inspiratie, toffe musthaves, momlife artikelen, tips van andere moeders en meer.