Nazomeren op Vakantiepark Sallandshoeve & Recreatiepark De Boshoek

Nog even de laatste zomerdagen meepakken? Geniet van een heerlijke vakantie in het naseizoen bij Vakantiepark Sallandshoeve of Recreatiepark De Boshoek!

De zomer is bijna voorbij. De dagen worden korter en donkerder en het echte leven gaat weer van start! Voor jou als moeder is het waarschijnlijk tijd om weer aan het werk te gaan. De kids gaan weer naar het kinderdagverblijf of misschien zelfs al naar school. Maar hoe lekker zou het zijn als je nog héél even het gevoel kunt hebben dat de zomer nog niet helemaal voorbij is? Ga lekker nazomeren bij Vakantiepark Sallandshoeve of Recreatiepark De Boshoek!

De laatste zomerdagen bij Vakantiepark Sallandshoeve

Als je met kleine kids op vakantie gaat, wil je onbezorgd weg kunnen. En dat kan perfect bij Vakantiepark Sallandshoeve! Dit vakantiepark op de Sallandse heuvelrug, vlakbij de Holterberg, heeft ruime kampeerplaatsen en comfortabele vakantiehuizen die ingericht zijn op jong en oud. Vakantiepark Sallandshoeve heeft mooie kampeerplekken aan het water, zodat je direct toegang hebt tot het strandje en de speelvijver. Ideaal, want zo vermaken de kinderen zich terwijl jij nog even kunt opladen voor het drukke najaar weer begint!

kinderen op fietsen bij sallandshoeve

Accommodaties bij Sallandshoeve

Vakantiepark Sallandshoeve biedt diverse accommodaties, zodat iedereen hier de juiste accommodatie vindt. Gek op kamperen? Kies dan voor een kampeerplek (ook mogelijk met privé sanitair!) aan het strandje. Je kunt ook kiezen voor een safaritent met badkamer of privé sanitair. In deze safaritenten heb je echt het kampeergevoel, maar dan met iets meer luxe! De meeste kids vinden zo’n stoere tent helemaal geweldig! Ga je in het naseizoen liever niet meer kamperen? Dan kan je ook kiezen voor één van de comfortabele bungalows!

Wil je een accommodatie reserveren? Dat kan hier: Reserveren Sallandshoeve!

vakantiepark

Lekker nazomeren bij De Boshoek

Ook bij Recreatiepark De Boshoek ben je met jonge kinderen van harte welkom! De Boshoek is een recreatiepark op de Veluwe dat echt is ingericht op gezinnen met kinderen. Hierdoor vermaken ouders én kinderen zich hier uitstekend! Ook in het naseizoen valt er nog genoeg te beleven op De Boshoek, want het park biedt voldoende vermaak dankzij de vele speeltuintjes en sportvelden. En is het een wat koudere dag? Dan duiken jullie toch gewoon lekker het binnenzwembad in?!

kinderen op vakantiepark de boshoek

Accommodaties bij De Boshoek

Ook bij De Boshoek kan je in het naseizoen nog heerlijk kamperen. Op het vakantiepark vind je ruime kampeer- en camperplaatsen. Voor de mensen die het sanitair graag binnen handbereik hebben, is het bovendien mogelijk om een plek met privé sanitair te boeken. Ga je liever nazomeren in een safaritent? Je bent op De Boshoek van harte welkom om met je gezin een echte glampingervaring op te doen! Natuurlijk kan je er ook voor kiezen om te verblijven in een hoogwaardig en luxe chalet, waar jullie van alle gemakken zijn voorzien. Je kunt zelfs een chalet met privé sauna of jacuzzi boeken, zodat jullie, wanneer de kinderen op bed liggen, een heerlijk moment voor jezelf kunnen pakken!

safaritent van vakantiepark de boshoek

Zin om er nog even tussenuit te gaan aan het einde van de zomer? Boek jouw accommodatie op De Boshoek hier: Reserveren Boshoek

Waar ga jij lekker nazomeren?

Anouk Bik

Door

29 september 2021

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Elke week een awesome mailtje van ons?

Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.

Alles wat je moet weten over opvoeding, kinderkamer inspiratie, toffe musthaves, momlife artikelen, tips van andere moeders en meer.