Gespot! Lichte multi-terrein kinderwagen Bugaboo Lynx voor ultiem gemak

Gespot! Lichte multi-terrein kinderwagen Bugaboo Lynx voor ultiem gemak

Nog op zoek naar een goede en mooie kinderwagen? De nieuwe Bugaboo Lynx is lichtgewicht, super wendbaar en compact in te klappen. Lees snel verder!

Eén van de bekendste merken onder de kinderwagens is toch wel Bugaboo. Logisch, want het zijn fijne kinderwagens van hele goede kwaliteit. De nieuwste aanwinst in de Bugaboo-familie is de Bugaboo Lynx: een super lichte multi-terrein kinderwagen die zorgt voor het ultieme gemak! Ik vertel je er graag alles over.

Een kinderwagen staat bij alle parents-to-be hoog op de baby-uitzetlijst. Het is echter een aanschaf die je niet zomaar even doet; kinderwagens zijn vaak best prijzig. Het is slim om voor jezelf op een rij te zetten wat jullie belangrijk vinden aan een kinderwagen. Ben je op zoek naar een lichte, wendbare kinderwagen die op alle terreinen lekker rijdt? Dan is de Bugaboo Lynx zeker een aanrader!

Moeder met Bugaboo Lynx

In de stad of in de natuur

Met de multi-terrein lichtgewicht kinderwagen Bugaboo Lynx kun je zowel in de grote stad als in de natuur heel goed uit de voeten. Deze kinderwagen is heel wendbaar én heeft een strak gestroomlijnd design. Hierdoor kun je makkelijk door nauwe of drukke straten manoeuvreren of hobbelige paadjes in de natuur bedwingen. Hoekje om, stoepje op en af - het is allemaal geen enkel probleem!

Lichtgewicht en snel in te klappen

Wat ook een groot voordeel is voor een kinderwagen, is dat de Lynx super licht is én bovendien makkelijk in te klappen in één stuk tot een compact pakketje. Deze twee handige eigenschappen zorgen ervoor dat je met deze kinderwagen kunt gaan en staan waar je wilt, omdat je ‘m prima overal mee naartoe kunt nemen. De grote bagagemand onder de stoel maakt het comfort van deze kinderwagen helemaal af!

Moeder met ingeklapte Bugaboo bij auto

De Bugaboo Lynx is beschikbaar in de stijlvolle kleuren: zwart frame/zwarte bekleding, zwart frame/grijs melange bekleding en aluminium frame met grijs melange bekleding.

Je koopt de Bugaboo Lynx al vanaf €849. Check voor meer informatie de website van Bugaboo >>

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Bugaboo.

Marieke van Boven

Door

20 juni 2022

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Reageer!

Wat is jouw mening hierover?

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Elke week een awesome mailtje van ons?

Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.

Alles wat je moet weten over opvoeding, kinderkamer inspiratie, toffe musthaves, momlife artikelen, tips van andere moeders en meer.