Gespot! Toegankelijke fotocursus Smartphone voor Mama

Gespot! Toegankelijke fotocursus Smartphone voor Mama

Maak jij ook zo veel foto’s met je telefoon? En zou je willen dat die er wat professioneler uitzien? Er is nu een hele leuke, toegankelijke cursus Smartphone voor Mama!

Als moeder maak je duizenden foto's van je kinderen. Voor een mooi resultaat hoef je echt niet perse een professionele camera te hebben, met een smartphone kom je ook al een heel eind. Maar hoe haal je nu álles uit je telefoon en zorg je voor de beste foto's? Je leert het met de nieuwe online fotocursus Smartphone voor Mama!

Je smartphone heb je natuurlijk (bijna) altijd bij je, dus is het ook gewoon het makkelijkst om daar je foto’s mee te maken. Hoe leuk is het als je je foto’s een upgrade kunt geven van 'gewoon op het knopje drukken'-foto's naar profi beelden die je met trots kunt delen? Die bijzondere kinderjaren gaan veel te snel voorbij, dus de fijne herinneringen wil je natuurlijk zo mooi mogelijk vastleggen!

Tanja Jess maakt foto van kindje

Photo Class Smartphone voor Mama

Photo Class Smartphone voor Mama is een leuke, eenvoudige en leerzame online fotocursus die speciaal voor moeders gemaakt is. Hiermee maak jij simpel en snel foto's die net zo mooi zijn als met een échte camera. In deze online cursus (voor iPhone of Samsung Galaxy) ga je met vijf modules, bestaande uit 35 korte video-hoofdstukken van gemiddeld zo'n 5 minuten, onder meer het volgende leren:

 • Geheime Instellingen

  De verborgen instellingen en trucjes van je telefoon!
 • Magisch Licht

  Wat is licht en hoe gebruik je het op de juiste manier?
 • Coole Composities

  Wat is compositie en hoe zet je het in voor fantastische foto’s?
 • Praktijklessen Tanja Jess

  Kids- en modelfotografie
 • Elementaire Editing

  Makkelijke bewerkingen met je telefoon-app voor perfecte resultaten!
 • Photo Class Challenge

  Jouw opdracht voor Photo Class

On demand fotocursus volgen

Het handige van deze online cursus is dat je 'm on demand kunt volgen, dus waar en wanneer jíj wilt. Zo kun je er op je eigen tempo doorheen en is de Photo Class geschikt voor iedere moeder, ook als je niet zo heel veel tijd hebt.

Tanja Jess en Jeroen Swolfs

Photo Class door Tanja Jess

De Photo Class Smartphone voor Mama wordt gegeven door topfotograaf Jeroen Swolfs en niemand minder dan Tanja Jess. We kennen haar natuurlijk vooral als actrice en vrouw van zanger Charly Luske, maar ze is bovenal ook trotse mama van twee jongens! Het is voor haar dus heel herkenbaar dat ze héél veel foto's van haar kids maakt met haar smartphone, maar graag mooiere en betere foto’s wilde.

'Ik heb geen talent'

Denk je nu: leuk, maar ik heb geen talent voor fotografie? Dat hoeft ook helemaal niet! Jeroen en Tanja zijn ervan overtuigd dat je geen talent of technische kennis nodig hebt om mooie foto’s te maken met je smartphone. Je moet alleen even weten hoe! En dát leer je met deze laagdrempelige cursus.

Gratis minicursus Smartphone voor Mama

Weet je nog niet zeker of de online cursus Smartphone voor Mama iets voor jou is? Dan kun je ook eerst een handige minicursus volgen via Photo Class! Dit is een gratis try-out van 10 minuten waarin je al heel veel leert over het gebruik van jouw smartphone voor fotografie. Ben je enthousiast geworden? Koop dan de volledige Photo Class Smartphone voor Mama en dompel je onder in de toffe wereld van smartphone-fotografie, zodat jij vanaf nu altijd de mooiste foto's hebt van jouw kind(eren) en gezin!

25% December-korting Photo Class Smartphone voor Mama

Wij hebben een superleuke decemberactie geregeld met Tanja en Jeroen! Deze hele maand betaal je namelijk slechts €36 voor de cursus Smartphone voor Mama (in plaats van €49). Dat is een korting van maar liefst 25%! Bovendien krijg je er een gift card bij die onder de kerstboom of in de brievenbus kan. Ook héél leuk om cadeau te geven dus! Meer info & bestellen >>

Photo Class gift card

Tanja Jess en Jeroen Swolfs kijken op een smartphone

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Photo Class.

Marieke van Boven

Door

18 december 2020

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Reageer!

Wat is jouw mening hierover?

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Elke week een awesome mailtje van ons?

Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.

Alles wat je moet weten over opvoeding, kinderkamer inspiratie, toffe musthaves, momlife artikelen, tips van andere moeders en meer.