Gespot! Lichte & compacte kinderwagen Stokke Beat

Gespot! Lichte & compacte kinderwagen Stokke Beat

Een kinderwagen die super licht en compact is, maar ook verrassend ruim en wendbaar? Lees hier alles over de gloednieuwe Stokke Beat!

Ben jij zwanger en zit je nog middenin de zoektocht naar dé perfecte kinderwagen? En geef je de voorkeur aan een lichte en compacte variant? Lees dan snel verder, want wij vertellen je graag alles over de gloednieuwe kinderwagen van Stokke: de Beat!

Een kinderwagen zul je de eerste jaren met je baby, dreumes en peuter waarschijnlijk veel gebruiken. Tenminste, dat is mijn ervaring. Mijn peuter is nu 2 jaar en we gebruiken de kinderwagen nog bijna dagelijks.

Twee criteria die voor mij heel belangrijk waren toen we een kinderwagen kochten, waren ‘wendbaarheid’ en ‘makkelijk in en uit te klappen’. Nu ben ik blij met degene die we destijds hebben gekozen, maar nu ik de Stokke Beat heb ontdekt, vind ik het toch jammer dat die toen nog niet bestond!

Kinderwagen voor in de stad

De Stokke Beat is namelijk uitermate geschikt voor het stadsleven. Aangezien wij in Rotterdam wonen, was dat een perfecte match geweest. Met de Beat kun je zonder zorgen en op jouw tempo samen met je kindje de hele stad ontdekken. De wagen kan elke straat, tramrails, park en stoep aan dankzij de volledige schokdemping, voorwielophanging, vergrendelbare zwenkwielen met nieuwe bandentechnologie en de supersnelle ‘kantel-en-draai-bediening’.

Kleine compacte kinderwagen

Zeker in de (grote) stad heeft klein en wendbaar echt de voorkeur als het om kinderwagens gaat. Het grote voordeel van de Stokke Beat is dat ie, ondanks de ruime stoel en reiswieg, heel licht en compact is.

Deze kinderwagen heeft een vereenvoudigd inklapsysteem, wat inhoudt dat je ‘m met één hand in kunt klappen. Ideaal! Het pakketje is vervolgens zó klein, dat ie zelfs in de kleinste stadsautootjes past. Hoe handig zou dit geweest zijn met mijn kleine maar zeer fijne Fiat 500 die ik destijds had?!

Voordelen Stokke Beat

Twijfel je nog? Hieronder zet ik nog even de belangrijkste voordelen van de Stokke Beat op een rij:

  • Compact formaat, zowel ingevouwen als uitgevouwen
  • Licht - weegt slechts 9,5 kg
  • In- en uitklapbaar met één hand
  • Soepel rijden door de zichtbare schokdemper in de voorwielen
  • Verlengde kap met moderne vorm die ventilatie en bescherming tegen prikkels van buitenaf biedt, zoals licht en geluid
  • Extra grote boodschappentas tot max. 10 kg
  • Geschikt voor pasgeborenen tot kinderen met een gewicht van 22 kg

Je koopt de Stokke Beat met zitje al voor €599. De reiswieg kun je er voor €230 extra bij aanschaffen! Check it out op de website van Stokke >>

Probeer de Stokke Beat op de Negenmaandenbeurs

Het is handig om een kinderwagen eerst uit te proberen voordat je ‘m koopt. TIP! Stokke staat met een stand op de Negenmaandenbeurs! Daar kun je de nieuwe Beat uitgebreid testen en zelf ervaren hoe licht en compact ie wel niet is. Neem er dus absoluut even een kijkje!

De Negenmaandenbeurs is een jaarlijks inspiratie-evenement voor moms (to be) in de RAI Amsterdam en vindt dit jaar plaats van 26 februari t/m 1 maart.

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Stokke.

Marieke van Boven

Door

11 februari 2020

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Reageer!

Wat is jouw mening hierover?

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Elke week een awesome mailtje van ons?

Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.

Alles wat je moet weten over opvoeding, kinderkamer inspiratie, toffe musthaves, momlife artikelen, tips van andere moeders en meer.