Gespot! Elektrische kinderwagen: de Cybex e-Priam

Gespot! Elektrische kinderwagen: de Cybex e-Priam

Heb je weleens nagedacht over een elektrische kinderwagen? Wij vertellen je waarom de Cybex e-Priam zo ideaal is!

Dat een elektrische (mama)fiets heel fijn is, weten de meeste moms wel. Maar wist je dat er ook een elektrische kinderwagen bestaat? Wij vertellen je alles over de Cybex e-Priam en ook wat de voordelen zijn van zo’n elektrische kinderwagen.

Misschien klinkt het een beetje gek, een elektrische kinderwagen. Waarom zou je die kopen? Nou, die is dus echt heel erg fijn! Het grootste voordeel is dat ie mega soepel rijdt, op álle ondergronden, zonder dat je daar extra kracht voor hoeft te zetten.

Elektrische kinderwagen: Cybex e-Priam

De Cybex Priam is een populaire kinderwagen die al langer bestaat, maar sinds kort is er de elektrische variant: de e-Priam. Een revolutionaire elektrische kinderwagen die ervoor zorgt dat je voortaan alleen nog maar comfi wandelingetjes maakt met je kleine. De e-Priam is geschikt vanaf de geboorte tot ongeveer 4 jaar.

Cybex e-Priam elektrische kinderwagen

Voordelen van de e-Priam elektrische kinderwagen

Papa’s en mama’s die (van plan zijn om) veel (te) wandelen met hun kindje, op allerlei ondergronden, zullen veel profijt hebben van een elektrische kinderwagen. De belangrijkste reden hiervan is dat het frame intelligente elektrische ondersteuning heeft.

Soepel over elke ondergrond

Door deze intelligente elektrische ondersteuning kun je de wagen soepel over élk terrein rijden. Kiezels, stranden, sneeuw, bergopwaarts en bergafwaarts; alle ongelijke ondergronden voelen aan als een vlakke stoep. Met de e-Priam kun je zelfs hellingen tot 25% aan (op en af), zonder extra moeite te doen!

In de duwstang zitten sensoren, die de duw- en trekkracht die jij als ouder moet uitoefenen detecteren. Vervolgens geven ze een signaal af aan de batterij die achteraan het frame zit. Deze batterij biedt dan de gepaste ondersteuning (bijvoorbeeld automatisch afremmen), zodat je een ‘comfortabele assistentie’ krijgt bij moeilijke obstakels en ondergronden. Hoe handig!

De volle batterij gaat gemiddeld 6 uur mee, afhankelijk van de hellingen en temperatuur. Je laadt ze na gebruik eenvoudig op in het stopcontact met de meegeleverde kabel. Je kunt de e-Priam zonder de batterij ook gebruiken als normale kinderwagen.

Cybex e-Priam elektrische kinderwagen

Te besturen met één hand

Omdat de wagen zo soepel rijdt, is ie te besturen met één hand. Ideaal als je je andere hand nodig hebt voor volle tassen, je telefoon of een koffie to go!

Vering in de wielen

Voor extra comfort zijn de alle vier de wielen met all terrain-banden van vering voorzien en kun je de voorwielen laten zwenken of vastzetten. 

Hoog stoeltje

Het kenmerkende hoge (omkeerbare) stoeltje van de Cybex e-Priam Seat Pack heeft de ideale tafelhoogte, waardoor je de wagen makkelijk aan tafel kunt schuiven in een restaurant of op een terrasje.

Compact op te vouwenNa gebruik kun je de e-Priam compact opvouwen. De wielen kunnen er ook af, zodat het pakketje nog kleiner wordt. Handig als je een kleine auto of kofferbak hebt!

Geschikt voor autostoel

Op het frame van de e-Priam kun je met de bijgeleverde adapters een autostoeltje groep 0 van Cybex klikken.

Cybex e-Priam elektrische kinderwagen

Elektrische kinderwagen kopen

Lijkt de e-Priam je wat? Snappen we! Je koopt het frame van deze elektrische kinderwagen los (verkrijgbaar in vier stijlvolle kleuren) en schaft daarbij apart nog een luxe reiswieg en/of zitje (Seat Pack) aan. Deze zijn in maar liefst twintig kleuren verkrijgbaar!

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Babylux.nl.

Marieke van Boven

Door

22 januari 2021

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Reageer!

Wat is jouw mening hierover?

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Elke week een awesome mailtje van ons?

Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.

Alles wat je moet weten over opvoeding, kinderkamer inspiratie, toffe musthaves, momlife artikelen, tips van andere moeders en meer.