Gespot! Interactief spel tori™ laat echt speelgoed tot leven komen

Gespot! Interactief spel tori™ laat echt speelgoed tot leven komen

Wij hebben iets nieuws gespot op het gebied van speelgoed: tori™. Dit toffe spelboard brengt echt speelgoed tot leven!

Eén van de leukste dingen aan werken bij MiniMe.nl is dat ik allerlei toffe dingen tegenkom die ik écht met jullie wil delen. Nou, ik heb weer een parel hoor! Maak kennis met tori™: een interactief spelboard dat je koppelt aan je tablet of smartphone en waarmee echt speelgoed tot leven komt! Ja, het is écht zo cool als je denkt.

Wat is tori™?

tori™ combineert de magie van digitaal met het plezier van do it yourself-activiteiten en tastbaar speelgoed. Daardoor is het een hele nieuwe, interactieve manier van spelletjes spelen! 

Tori Explorer Kit

Je koopt tori™ in een Explorer Kit, met daarin onder andere het tori board, drie tori speeltjes, een creative kit om zelf ruimtevaartuigen te maken, een Creative Book, vier spellen die je kunt spelen en een app. 

Zo werkt tori™

Je koppelt het tori™ board aan je smartphone of tablet en alles wat je vervolgens met het board doet, wordt waarheidsgetrouw overgebracht naar de digitale werelden van tori™ op je scherm. Door middel van 3D motion tracking herkent het board de speeltjes en zo bestuur je ze héél precies door ze simpelweg boven het board te bewegen!

Je kunt ruimtepiraten wegjagen met je tori™ Spacecraft, Moeder Natuur redden met je tori™ Catapult, puzzels oplossen door te spelen met schaduwen en meerdere soorten creaties bedenken met de tori™ Wand. Daarnaast kun je dus ook je eigen creaties tot leven brengen in de gamewereld.

Vind je het een beetje lastig om je voor te stellen wat tori™ nou precies is en hoe het werkt? Snap ik! Deze video maakt heel veel duidelijk én laat zien hoe cool het is:

tori™ is te gebruiken met iOS en Android én je kunt het casten naar je tv!

Educatief speelgoed

Ik vind het altijd super leuk als speelgoed naast vermakelijk ook nog eens leerzaam is. Dat maakt tori™ ook zo cool: het stimuleert de creativiteit en fantasie van kinderen enorm. Daarnaast leren ze met tori™ beter samenwerken en (kritisch) nadenken. Families met kids tussen de 6 en 12 jaar oud zullen héél veel plezier beleven met tori™!

Je koopt tori™ online via de website >>

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met tori™.

Marieke van Boven

Door

06 december 2019

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Reageer!

Wat is jouw mening hierover?

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Elke week een awesome mailtje van ons?

Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.

Alles wat je moet weten over opvoeding, kinderkamer inspiratie, toffe musthaves, momlife artikelen, tips van andere moeders en meer.