Gespot! Unieke kledingkasten van Camilla Jolie Collection

Gespot! Unieke kledingkasten van Camilla Jolie Collection

Een kledingkast is onmisbaar in een baby- of kinderkamer. Zoek je iets unieks? Check dan de prachtige kinderkasten van Kinderkamer in Stijl!

De babykamer inrichten is één van de leukste dingen om te doen als je zwanger bent. Lekker toegeven aan die nesteldrang en er een héél fijn plekje van maken voor je soon to be born baby. Een goede én mooie kledingkast is eigenlijk onmisbaar. Wij tippen de unieke kinderkasten van het label Camilla Jolie Collection!

Een kledingkast in de babykamer is eigenlijk wel een must. Baby’s hebben een flinke voorraad aan rompertjes, pakjes, broekjes, truitjes en nog veel meer nodig, het liefst alvast in verschillende maatjes. Het ziet er lekker opgeruimd uit als je al die spullen in een mooie grote kast kwijt kunt!

Kledingkasten van Camilla Collection

Daarnaast kan een kledingkast ook een echte eye catcher zijn. Ze nemen best veel ruimte in en vallen direct op als je een baby- of kinderkamertje binnenstapt, dus is het wel zo leuk als het een mooi exemplaar is en goed past in het geheel. Wij zijn fan van de prachtige Camilla Jolie Collection, die exclusief verkrijgbaar is via Kinderkamer in Stijl!

Het verhaal achter de kasten

Het verhaal achter de kledingkasten van Camilla Jolie Collection is erg leuk. De vorige eigenaresse van het label knapte oorspronkelijk helemaal zelf oude, klassieke kledingkasten op. Dit werd uiteindelijk te arbeidsintensief, ze kon de grote vraag niet meer aan! Daarom besloot ze zelf een kast te ontwerpen in deze veelgevraagde stijl en nam die vervolgens in productie. Voilà, de Camilla Jolie Collection was een feit! De houten kledingkasten, verkrijgbaar in verschillende kleuren, worden nu stuk voor stuk met de hand gemaakt door meubelmakers.

De enthousiaste, drijvende kracht achter Kinderkamer in Stijl heeft deze kledingkastenlijn sinds kort overgenomen. De Camilla Jolie Collection is dan ook exclusief bij haar verkrijgbaar. Dus wil je iets unieks in je baby- of kinderkamer waar je ook nog eens jarenlang plezier van zult hebben? Neem dan zeker eens een kijkje op haar website!

Je shopt de Camilla Jolie Collection exclusief bij Kinderkamer in Stijl >>

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Kinderkamer in Stijl.

Marieke van Boven

Door

23 juni 2019

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Reageer!

Wat is jouw mening hierover?

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Elke week een awesome mailtje van ons?

Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.

Alles wat je moet weten over opvoeding, kinderkamer inspiratie, toffe musthaves, momlife artikelen, tips van andere moeders en meer.