Gespot! Deze paaseitjes móet je goed verstoppen voor je kids!

Gespot! Deze paaseitjes móet je goed verstoppen voor je kids!

HEMA heeft dit jaar weer paaseitjes in het assortiment die je wel móet verstoppen voor je kids. Het is niet verstandig om ze deze te laten vinden… :)

Bij Pasen hoort uiteraard: paaseitjes verstoppen! Zo leuk altijd, een collectieve zoektocht door de tuin. En natuurlijk mag iedereen alle gevonden eitjes zelf opeten. HEMA verkoopt dit jaar weer eitjes die je wel onvindbaar móet verstoppen voor je kids: chocolade paaseitjes met gin-tonic! Whaaa!

Voor menig vrouw klinkt dit als muziek in de oren! De combinatie van chocolade én gin-tonic is toch to die for?! De paaseitjes met gin-tonic zijn dan ook een grote hit. 

Dronken van de paaseitjes?

Don’t worry: zelfs als je een heel zakje achter elkaar wegwerkt, ben je niet gelijk stomdronken. ;) Één eitje bevat maar 0,33% alcohol. Het eitje bestaat uit witte chocolade met een klein beetje gin en een tonic-smaakje.

Het is niet bekend hoe lang de gin-tonic paaseitjes verkrijgbaar blijven, dus ons advies is: sla even een flinke voorraad in voor de rest van het jaar!

Je shopt de gin-tonic paaseitjes voor €2 per zakje op hema.nl >>

Meer bijzondere smaken paaseitjes

Hou je niet zo van gin-tonic? Dat kan natuurlijk! Dan heeft HEMA nog meer bijzondere smaken paaseitjes te koop. Wat dacht je van:

Gotta try them all!

Marieke van Boven

Door

07 april 2020

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Elke week een awesome mailtje van ons?

Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.

Alles wat je moet weten over opvoeding, kinderkamer inspiratie, toffe musthaves, momlife artikelen, tips van andere moeders en meer.